FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Abia revenit la Dinamo, Dănciulescu n-a mai rezistat: "Îmi pare rău să spun asta"

Articol de GSP - Publicat marti, 11 decembrie 2018 17:31

Ionel Dănciulescu a revenit la Dinamo unde ocupă postul de director sportiv. Oficialul dinamovist recunoaște că unii jucători nu sunt la cel mai înalt nivel. 

"Rednic încearcă să redreseze Dinamo. E un moment foarte greu, nu știu dacă a mai trecut printr-un asemenea moment. Multe lucruri nu i se pot reproșa lui. Munca lui și a mea trebuie analizată din ianuarie-februarie.

Recunosc că și eu mă așteptam să se miște deja mai bine lucruri. Știam că Rednic e garantul lucrurilor făcute profesionist. Din păcate lucrurile nu au mers așa. Echipa era într-un blocaj mental.

Din păcate unii jucători au o limită. Îmi pare rău să spun asta, dar asta este realitatea. Nu e ușor să aduci jucători care n-au mai jucat de ceva timp. Au nevoie de acomodare, de meciuri în picioare", a zis Ionel Dănciulescu la TV Digi Sport. 

Citește și:

Continuă plecările de la Dinamo! Mircea Rednic mai renunță la alți 4 jucători

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
duta.dd3
duta.dd3  •  11 Decembrie 2018, 19:12

CORECT

ray51
ray51  •  11 Decembrie 2018, 18:06

Ionele din prima zi vorbesti vorbe... Ce blocaj mental au jucatorii (suficienti) de-abia veniti sau abia utilizati? Hai, indreapta-te si tu. Refati mentalul.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close