FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Absenţă importantă pentru Dinamo! Va lipsi mîine, cu Gaz Metan

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 aprilie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 27 aprilie 2013 09:38

Dinamoviştii încă speră la o prezenţă în cupele europene, fiind la 4 puncte în spatele locului 3. Pentru asta, trebuie să cîştige mîine după-amiază împotriva trupei lui Gigi Mulţescu, Gaz Metan. Meciul va fi livetext pe GSP.RO şi în direct pe Antena 1 şi Dolcesport.

Totuşi, roş-albii au o absenţă importantă. Dragoş Grigore nu va juca mîine. După eroarea din meciul cu Pandurii, scor 0-2, fundaşul s-a ales şi cu o entorsă, de aceea el va fi menajat. Şi pentru a nu mai fi expus într-un meci cu miză pentru dinamovişti. Grigore nici nu s-a pregătit la capacitate maximă în aceste zile.

De asemenea, şi Filip e pe lista absenţilor, din cauza unor probleme medicale. "Avem o gaură mare la mijloc, întrucît în locul lui Cătălin Munteanu n-am pe cine să pun, nimeni nu are calităţile lui", a spus Ţălnar.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
adimutu14
adimutu14  •  28 Aprilie 2013, 13:27

Nu e o absenta deloc importanta..baiatul asta are meciuri prea oscilante, odata joaca corect si bine, odata e dezastros si pierdem din cauza lui...vreau sa vad cum va juca Tudose sau Dandea pe pozitia lui, poate ramane unul dintre ei 2 titular in locul lui Grigore...

dynamovist
dynamovist  •  28 Aprilie 2013, 00:43

Absenta importanta pentru adversar

blue_sky
blue_sky  •  27 Aprilie 2013, 16:57

Faptul ca nu joaca D. Grigore e un dezavantaj pentru Gaz Metan, fiindca la ce gafe a facut asta in ultimul timp, o sa fie greu sa-l egaleze cineva de la Dinamo si sa gafeze pentru adversari.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează