FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Absența lui Gigi Becali din spațiul public, explicată de un apropiat: „Totul e din această cauză”

Gigi Becali, finanțator FCSB
Gigi Becali, finanțator FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 septembrie 2020 22:01 / Actualizat vineri, 25 septembrie 2020 22:34

Gigi Becali (62 de ani), finanțatorul FCSB, este scump la vedere de mai bine de o lună. Cunoscut pentru numeroasele sale apariții mediatice, latifundiarul a adoptat o strategie complet diferită în ultimul timp, refuzând să discute cu presa și apărând public rar.

Vărul său, Giovanni Becali, spune că Gigi s-a rupt până și de membrii mai îndepărtați ai familiei și vine cu o explicație în acest sens: pune acțiunile lui Gigi pe seama fricii de infectare cu COVID-19.

„E pandemia asta... A botezat nepoata, avem 15 metri unul de altul, suntem gard în gard, dar la botez a invitat doar părinții și cuscrii. Nici verii primari, nici nepoții, nimic. Doar mama, părinții, băiatul. Totul din cauza acestei pandemii. Nici la naștere nu am mers, nu am văzut copilul încă. Am zis să nu ne vizităm. Alerg în curte, aud cine e la el, dincolo de gard, dar nu intru”, a declarat Giovanni pentru PRO TV.

Una dintre puținele apariții publice ale lui Gigi Becali din ultimele săptămâni a avut loc în urmă cu aproximativ o săptămână, la meciul dintre FCSB II și CSA Steaua, din Liga 3, la care finanțatorul roș-albaștrilor a asistat - detalii AICI.

VIDEO Confesiunea lui Stelian Stancu, fost jucător la FCSB: „Gigi Becali se comporta cu totul altfel, era o barieră între noi și patron”

Alte știri despre FCSB:

Mihai Stoica, surprinzător de sincer: „Mă rugam ca Dinamo să rămână în Liga 1”

Un fost idol al roș-albaștrilor explică secretele unei relații de succes cu Gigi Becali: „Poate că asta trebuie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
799138117499845
Adrian C Peptanaru  •  26 Septembrie 2020, 14:59

N-are treaba Gigi cu covid-ul doar are sf scriptura cu el Nu spunea el ca pe noi nu ne atinge covid ca avem sf scriptura sf maslu si altele Nu de asta nu mai apare Nu a faxut destule mătănii si l-a pedepsit biserica sa nu se manifeste public o vreme

1566178743642986
Vlad Hartea  •  26 Septembrie 2020, 13:44

Pai...nu ne spunea el, “inteligentul natiunii”, ca virusul asta nu este periculos si ca i-au spus “specialistii” lui ca daca luam niste pastilute nu patim nimic ?? Minte de cioban !!

stoichkov10
stoichkov10  •  26 Septembrie 2020, 12:48
Postat de 1r2d2 pe 26 Septembrie 2020, 12:39

Pe cine interesează?

pe mine. tu de ce faci apologia hotului?

Vezi toate comentariile (27)
Comentează