FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CHIAJNA, MÎINE, 21:00, GSP.RO, DIGI1, DOLCE1, LOOK PLUS

Absențe de marcă pentru Baciu în meciul cu Steaua » Banca de rezerve este a puștilor

Articol de - Publicat sambata, 09 mai 2015 14:25

Atît Concordia, cît și Steaua au nevoie de victorie în meciul de mîine de pe Arena Națională, de la ora 21:00, partidă ce va fi în direct pe Digisport 1, Dolcesport 1, Look Plus și în format liveTEXT pe GSP.ro.

Roș-albaștrii trebuie să cîștige pentru a mai spera la titlul de campioană, în timp ce formația ilfoveană are nevoie de puncte pentru a nu intra în zona roșie a clasamentului.

Marius Baciu are, însă, mari probleme înaintea confruntări cu Steaua, el neavînd la dispoziție 7 jucători importanți plus alți doi care și-au reziliat contractele: Ricardo Alves, Dina (ambii suspendați), Lung, Diulgherov, Grigorie, Bucurică, Madeira (toți accidentați), în timp ce Lovin și Wellington și-au reziliat contractele.

Astfel, antrenorul Concordiei nu va putea folosi cel mai bun "11" posibil. Și pe banca de rezerve își vor face apariția mai multe nume de la echipa secundă.

Echipa probabilă a Chiajnei: Matache - Vagner, Maftei, Dragarski, Mușat - Ad. Cristea, F. Henrique, Purece, Serediuc - Pena, D. Florea

Baciu promovează tinerii

Partea interesantă apare în dreptul rezervelor, unde Marius Baciu va avea mai mulți jucători fără experiență veniți de la echipa a doua.

Cristian Ciobanu, 20 de ani, mijlocaș, a debutat pentru Chiajna în înfrîngerea din sferturile de finală ale Cupei României, 1-4 cu ASA Tg. Mureș. Atunci a intrat în minutul 60 în locul lui Digbeu.

Dumitru Răducanu, 18 ani, mijlocaș, a jucat primul meci pentru echipa mare în urmă cu două etape, cînd CFR Cluj învingea Chiajna cu 2-1. Tînărul jucător l-a înlocuit pe Mușat în minutul 72.

Alexandru Albu, 21 de ani, fundaș, a fost promovat în prima echipă a ilfovenilor etapa trecută, cînd Chiajna a învins Pandurii. N-a jucat decît în prelungirile partidei cu formația gorjeană, fiind înlocuitorul lui Dragarski, însă n-a lăsat să se vadă lipsa de experiență și Concordia a reușit să se impună cu 1-0.

Ceilalți tineri care ar putea apărea pe bancă în meciul cu Steaua sînt: Cristian Raiciu (18 ani, mijlocaș) și Florin Rasdan (20 de ani, fundaș).

Echipa probabilă a Stelei: Arlauskis - Rîpă, Varela, Toșca, Guilherme - Prepeliță, Breeveld - Ad. Popa, N. Stanciu, Cr. Tănase - Chipciu

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (34)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  09 Mai 2015, 22:02
Postat de rozu pe 09 Mai 2015, 18:48

chiajna vine pe nationala arena la o friptura. chef este argaseala...

iar tu esti mincinosu mincinosilor,probabil un parlit rapidist care stie ca mafia lpf si blaturile salveaza rapidu de la retrogradare !

andyandrei2015
andyandrei2015  •  09 Mai 2015, 22:01

joaca totusi marele cristea :)

rozu
rozu  •  09 Mai 2015, 18:48

chiajna vine pe nationala arena la o friptura. chef este argaseala...

Vezi toate comentariile (34)
Comentează