FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL, LUNI, 30 OCTOMBRIE, 20:45, GSP.RO

Absențe importante pentru Miriuță la următorul meci: doi titulari sunt OUT!

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 24 octombrie 2017 20:20

Vasile Miriuță, tehnicianul lui Dinamo, nu se va putea baza pe doi jucători extrem de importanți la meciul de lunea viitoare din campionat cu Viitorul, partidă cu însemnătate în economia calificării în play-off. 

Stoperul Katsikas a văzut roșu direct în meciul de luni seara cu FC Botoșani și va absenta două etape. Astfel, Miriuță se va vedea nevoit să improvizeze din nou în defensivă, lângă Nedelcearu urmând să-și facă apariția Dudea sau Marici, revenit după o accidentare la genunchi.

În plus, Dinamo nu se va putea baza nici pe mijlocașul central sud-african  May Mahlangu, care a încasat al patrulea cartonaș galben și va sta o etapă.  

  • Dinamo - Viitorul se joacă lunea viitoare, de la ora 20:45, în "Ștefan cel Mare". Duelul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  25 Octombrie 2017, 02:48

PENEDO - CORBU(nica) , NEDELCEARU , R.GRIGORE , OLIVA - P.ANTON(i.serban) , ST.FILIP - COSTACHE , SALOMAO , I.GHEORGHE - RIVALDINHO(moldoveanu) !!!

144641535959663
Iordache Marculetz  •  24 Octombrie 2017, 21:56

Grija mare pentru Dinamo!GSP-dubios mai esti.Si suporter pe deasupra.Ce ziaristi erau cu ani in urma.

demolarii
demolarii  •  24 Octombrie 2017, 21:52

Mai e aproape o săptămână până la meci, o etapa de cupă și una de campionat, și ați și început cu știrile negativiste referitoare la Dinamo. Dar de la celelalte 13 echipe nu lipsește nimeni? Ele o duc bine, toate au făcut scor în ultima etapă......cum nu se poate sa câștige toate 13 în aceași etapa? Nu contează, toate au jucat cu Dinamo....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează