FOTBAL  »  Superliga  »  ACADEMICA CLINCENI - CFR CLUJ

ACADEMICA CLINCENI - CFR CLUJ // Dan Petrescu, înaintea meciului cu nou-promovata din Ilfov: „Îmi asum acest risc!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 iulie 2019 20:24

CFR Cluj înfruntă Academica Clinceni în etapa secundă din Liga 1. Dan Petrescu a trimis în teren o echipă experimentală. 

„E o echipă pe care nu am mai folosit-o niciodată. Nu am mai jucat în această formulă. E un risc pe care a trebuit să mi-l asum. Jucătorii pe care i-am lăsat acasă au depus un efort incredibil cu Astana, miercuri îi așteaptă alt meci infernal (n.r. cu Maccabi Tel Aviv, acasă).

Clinceniul are avantajul omogenității. Doar atacantul e nou față de sezonul trecut. Sunt convins că va fi un meci extraordinar de greu, dar jucătorii noștri trebuie să demonstreze că merită să fie titulari la prima echipă”, a declarat Dan Petrescu la Look Sport.

Cestor, debut la CFR Cluj

Mike Cestor, fostul fundaș central al Astrei, va debuta la CFR într-o poziție neobișnuită, cea de fundaș stânga.

„La CFR Cluj avem un singur fundaș stânga de meserie, pe Camora. Nu am reușit să-i găsim un concurent pe post. A jucat toate meciurile până acum și am considerat că trebuie să facă o pauză. Cestor mi-a spus că a mai jucat acolo și își asumă această responsabilitate. Am riscat și o să vedem dacă a fost bine”, a adăugat Petrescu.

Vezi și: 

Alashkert - FCSB și CFR Cluj - Maccabi Tel-Aviv se văd la TV! Ce se întâmplă cu Craiova și de ce Gent - Viitorul ar putea fi netelevizat

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  20 Iulie 2019, 22:17

Radu Andrei este fundas stanga dar nu este pensionar sau mercenar ptr a juca la Danut

Vezi toate comentariile (1)
Comentează