FOTBAL  »  Superliga  »  ACADEMICA CLINCENI - CRAIOVA

ACADEMICA CLINCENI - CRAIOVA // Egalul Clinceniului cu Viitorul i-a pus în gardă pe olteni! Bogdan Vătăjelu: „Trebuie să ne punem în pielea adversarului”

Articol de - Publicat duminica, 27 octombrie 2019 11:40

Bogdan Vătăjelu (26 de ani) știe cum trebuie să joace echipa lui ca să nu aibă parte de o „catastrofă” după-amiază la Clinceni. 

Clinceniul își inaugurează în această după-amiază stadionul în etapa de campionat cu U Craiova. Academica a pus probleme oltenilor și în Bănie, când a egalat la 2 în primul minut al prelungirilor meciului, juveții înscriind la ultima fază a partidei prin Vali Constantin, jucător eligibil U21. 

Craiovenii nu iau în calcul alt rezultat decât victoria în Ilfov, chiar Victor Pițurcă spunând că ar fi o "catastrofă" dacă nu înving. Și jucătorii au aceeași mentalitate, verbal.  

„Obiectivul nostru e să câștigăm campionatul. Să învățăm să ne respectăm fiecare adversar și să ne punem în pielea lui! Adică să avem aceeași atitudine pe care adversarii o au cu noi pe teren, mai ales cei mai slabi cotați. Calitatea e de partea noastră, dar am avut meciuri grele cu cei ce aveau șansa a doua”, a comentat Bogdan Vătăjelu. 

Jucătorul de bandă stângă știe ce se așteaptă de la el și de la coechipieri: „Trebuie să avem ambiție mai mare. Știu că se așteaptă mai mult de la mine, de la noi toți, mai poți prinde o zi proastă, nu putem acuza oboseala. Vrem să le stricăm sărbătoarea celor de la Clinceni, care-și inaugurează arena cu noi”. 

1 golîn 9 meciuri a marcat Vătăjelu pentru Craiova, contra celor de la Gaz Metan

„Nu venim degeaba la București și nu ne mulțumim nici cu o remiză. Eu aș vrea campionatul în mod special, dar și partida de Cupă e importantă, apoi” - Bogdan Vătăjelu, fundaș U Craiova 

Echipa cu trenul, Piți cu mașina 

Juveții au rămas fideli ideii de a veni cu trenul în Capitală, așa cum s-a întâmplat de fiecare dată în ultimul an și jumătate. Chiar dacă la început a fost considerat un drum cu ghinion, după eșecurile cu FCSB și cu Dinamo.  

În acest sezon, oltenii au învins în deplasare și pe Dinamo, și pe Voluntari, astfel că le-a priit transportul pe calea ferată. Doar că Victor Pițurcă a sosit în București cu mașina personală. Echipa, cu tot cu antrenor, va fi cantonată la Mogoșoaia, unde se va locui și în perspectiva partidei de joi cu Voluntariul din Cupa României.  

VEZI ȘI:

HERMANNSTADT - FCSB 0-4 // Florinel Coman e jucătorul de 100 de milioane de euro al lui Gigi Becali: „Lumea zice că vorbesc prostii, dar o să vedeți”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează