FOTBAL  »  Superliga  »  ACADEMICA CLINCENI - DINAMO

ACADEMICA CLINCENI - DINAMO 1-1. Deian Sorescu, descumpănit: „Acum s-au văzut caracterele”

Deian Sorescu +15   FOTO
Deian Sorescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 decembrie 2020 22:57 / Actualizat duminica, 20 decembrie 2020 23:31

Deian Sorescu (23 de ani), autorul pasei de gol la singura reușită a lui Dinamo în meciul cu Academica Clinceni, scor 1-1, a analizat situația echipei în acest final de an.

„Rezultat bun, chiar dacă meritam mai mult. La ce probleme am avut de-a lungul acestui sezon, e bun și acest rezultat. Jocul echipei este bun, în creștere, cred că s-a văzut că am reușit să legăm și victorii, să scoatem rezultate pozitive. 

Vedem după vacanță ce se va întâmpla cu acest grup. Unii vor pleca, unii vor sta, depinde de situație. Nu vreau să vorbesc în numele colegilor mei, dar s-au văzut caracterele. Le-am înțeles problema celor care au plecat, dar ne bucurăm că am luptat până la capăt. Voi sta până la sfârșit, sunt profesionist. Vom vedea după ce decizie voi lua.

Nu mai avem încredere în nimeni, e normal. Orice om s-ar sătura dacă ar fi mințit de atâtea ori”, a declarat Sorescu la microfonul Telekom Sport.

Nu sunt în măsură să discut schimbarea antrenorului, ne-am simțit bine cu domnul Jerry, ne-am bucura dacă ar rămâne dânsul sau dacă ar veni altcineva. Unii vin, alții pleacă - Deian Sorescu, Dinamo

Clasament Liga 1:

Citește mai multe știri despre Academica Clinceni - Dinamo:

FOTO Cristi Tănase, intrări dure în Clinceni - Dinamo! Hațegan l-a iertat de fiecare dată

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close