FOTBAL  »  Superliga  »  ACADEMICA CLINCENI - FCSB

ACADEMICA CLINCENI - FCSB 0-3 // FOTO+VIDEO Cei mai buni de pe locul 8 » Au marcat toate „perlele” lui Gigi Becali

Articol de - Publicat duminica, 29 septembrie 2019 16:50

Academica Clinceni și FCSB s-au întâlnit în premieră într-un meci oficial, în cadrul etapei a 11-a din Liga 1. Meciul s-a încheiat cu o victorie la scor de neprezentare, în favoarea trupei lui Bogdan Argeș Vintilă.

Fecesebiștii au talent și se distrează pe teren când în fața lor apar jucători care abia se califică pentru participarea în prima ligă. Va reuși Vintilă să creeze o echipă capabilă să câștige și meciuri serioase?

Becali a creat cu bani mulți un lot foarte bun și a mai alcătuit, din niște mărunțiș, încă o echipă în aceeași competiție. Cum averea serioasă depășește mărunțișul, Florin Tănase și Florinel Coman sunt mai buni în comparația cu adversarii de "B". Formația pe care o conduce Ilie Poenaru rămâne una de liga secundă, s-a descurcat prea bine în etapele pe care le-a bifat până acum!

Și un slovac nou poate fi suspect? 

Fotbaliști cu CV-urile aproape goale, cum sunt Dobrescu și Bogdan Ilie, și nume trecute prin "A" și refuzate de alte cluburi, precum Gabi Matei și Eugeniu Cebotaru, fac ce pot, chiar nu arată meciul ca unul aranjat. Nu a existat o singură ședință, cu ambele echipe adunate într-un vestiar, ca pe vremea Cooperativei. Dovada e că jucătorii nou-promovatei nu se fac de râs, încearcă să se apere și sunt depășiți o dată de o sclipire a lui Tănase, o preluare cu călcâiul care l-a ajutat pe căpitanul FCSB să rămână singur în mijlocul careului, și atacă periculos de câteva ori. 

Singur cu Bălgrădean, Vojtus întinde piciorul spre minge ca un copil netalentat aflat la primul antrenament și împinge balonul cu crampoanele pe lângă poartă, nu șutează ca un fotbalist. Doar nu crede cineva că Poenaru i-a cerut slovacului cu care a făcut cunoștință în urmă cu două luni să nu cumva să înscrie împotriva clubului patronului neoficial! Când greșește apărarea cealaltă, Coman plesnește mingea și o potrivește exact lângă bară, în plasa laterală, de n-ar fi scos-o nici doi portari!

+23 FOTO

Euroi și Merloi 

Vintilă sau Becali de acasă îl scoate imediat după pauză pe Hora, cel mai slab fecesebist, și intră Moruțan. Staff-ul vizibil pe bancă și cel invizibil de la telefon continuă schimbările, intră și Gnohere în momentul în care conducerea se prinde că Florin Tănase chiar nu poate fi vârf. Poenaru răspunde tactic cu Merloi, un copil aflat la debutul în Liga 1, crescut în centrul de tineret de la Rennes. Gnohere îi pasează lui Moruțan pentru golul al treilea, Merloi șutează frumos și mingea lovește bara. Aproape de gol, așadar, așa cum a fost nou-promovata pe tot parcursul jocului.

Afișul cu Merloi și cu alți copii a tremurat în fața camerelor, actorii consacrați au jucat doar din talent, nu au transpirat și nu au tremurat în niciun moment. Măcar în partide cu Clinceni și cu alți adversari cârpiți cu salarii mici și cu istorii insignifiante, FCSB va continua să câștige din talentul fotbaliștilor cumpărați pe milioane de euro. Antrenorul contează și el, din moment ce lotul cel mai bun și mai scump din campionat abia a urcat pe locul al 8-lea.  
 

DECLARAȚIILE LUI FLORIN TĂNASE DE LA FINALUL PARTIDEI

3.600 de spectatoriau asistat la această partidă

Academica - FCSB 0-3

Echipele de start:

CLINCENI: Vâlceanu - G. Matei, Chatziterzoglou, Patriche, Dobrescu - Cebotaru, Deretti - Fl. Achim (Barbu 60), A. Popescu (Merloi 73), B. Ilie (Buziuc 27) -  Vojtus
REZERVE: M. Oliveira, An. Răuță, P. Pîrvulescu, B. Barbu, Buziuc, Merloi, Nsiah
ABSENȚI: Șut, C. Dumitru, R. Ion (fără drept de joc)
ANTRENOR: Ilie Poenaru 

FCSB: Bălgrădean - V. Crețu, Planic, I. Cristea, Panțîru - Ov. Popescu, Oaidă (Vînă 81), F. Tănase - D. Man (Gnohere 62), Hora (Moruțan 46), Fl. Coman
REZERVE: T. Niga, Cr. Manea, Gnohere, Moruțan, Moutinho, I. Vînă, Chorbadzhiyski
ABSENȚI: Vlad, Momcilovici, Al. Stan, Pintilii, Nedelcu, L. Filip (accidentați) 
ANTRENOR: Bogdan Vintilă 

Stadion: „Ion Comșa” (Călărași) 
Arbitru: Horațiu Feșnic (Cluj) // Asistenți: Alexandru Cerei (Cluj), Bogdan Gheorghe (București)

VEZI ȘI:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (361)
whiteredarad
whiteredarad  •  30 Septembrie 2019, 09:55

Un articol care cosmetizeaza totul. Cind meciul porneste , practic, de la 1-0, cum sa nu te gandesti la ceva premeditat ? In rest un comentariu suava, plin de dragoste-ca deobicei- pentrui FCSB. Un meci care nu a contat, asta a fost.Nu spun ca FCSB nu are o oarecare valoare, dar Clinceni nu a pus nici o problema, asteptam echipe care nu au un respect , etern pentru FCSB.

samertx
samertx  •  30 Septembrie 2019, 02:18

Vreau să fiu mediat de către go4rjence! :))

hermannstadtul
hermannstadtul  •  30 Septembrie 2019, 02:10
Postat de catalynn pe 30 Septembrie 2019, 02:08

Nu, de când tot caut pe google linkul ăla am uitat! Așa ca bagă linkul de la UEFA și apoi caut și cu spălatul! :-))))

intai te speli, daca vrei link. hai, hai, ti-aduci tu aminte cum se face

Vezi toate comentariile (361)
Comentează