FOTBAL  »  Superliga  »  ACADEMICA CLINCENI - FCSB 0-3

ACADEMICA CLINCENI - FCSB 0-3 // VIDEO Ilie Poenaru nu își iartă jucătorii: „Trebuie să îmi demonstreze că a fost un accident”

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 septembrie 2019 19:55

Academica Clinceni a pierdut în fața FCSB-ului, scor 0-3, iar antrenorul Ilie Poenaru (42 de ani) s-a declarat dezamăgit de prestația elevilor săi de la care așteaptă o revanșă. 

„Din păcate, astăzi nu ne-am prezentat așa cum ne doream. Ne-am creat aceste ocazii pe un fond de joc foarte slab din toate punctele de vedere: tehnic, tactic, fizic. Am lucrat toată săptămâna, jucătorii știau unde trebuia să acționăm. Sper să nu fi fost o teamă de numele Steaua. Sper să tragem învățăminte din acest meci și să ne prezentăm la următorul așa cum trebuie. Nu a fost FCSB o echipă atât de bine organizată, am fost noi o echipă dezorganizată. Astăzi, probabil a fost o zi proastă, dar mâine vom analiza. 

Eu sunt foarte dezamăgit de cum s-au prezentat la acest meci. Noi ne vom câștiga respectul doar pe teren. Recunoaștem că suntem o echipă mică. Mi-aș dori și eu măcar 3-4 jucători de talia FCSB-ului. Jucătorii trebuie să conștientizeze că meciurile astea se joacă altfel, să fie mult mai disciplinați, mai concentrați. Vreau să joc fotbal, nu sunt genul de antrenor care să se baricadeze. Aș vrea ca la meciul următor, jucătorii să îmi demonstreze că a fost un accident și să scoatem maximum din meciul cu Mediaș”, a declarat Ilie Poenaru, la Look Sport.  

Cristian Dumitru așteaptă să revină la FCSB: „Sper ca în iarnă să ma întorc”

VEZI ȘI:

ACADEMICA CLINCENI - FCSB 0-3 // Florin Tănase, un nou mesaj pentru Gigi Becali: „Am revenit pe planetă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
aius
aius  •  30 Septembrie 2019, 10:23

Mai ,Poenarule, tu chiar ne iei la misto?!

113553039978134
Costica Muresan  •  30 Septembrie 2019, 10:06

trebe sa demonstreze ca a fost un blat ordinar marca ciobanu hu

278781559736032
Nick Boyer  •  30 Septembrie 2019, 09:52

Caprelor...mucles !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează