FOTBAL  »  Superliga  »  PREGĂTIRE

ACADEMICA CLINCENI // Planuri mari pentru ilfoveni: „Vrem o clasare în primele zece"

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 iunie 2019 11:12

Șefii Academicii Clinceni exclud emoții cu evitarea retrogradării în noul sezon al Ligii 1. 

Primul joc-test pentru Clinceni este programat pe 21 iunie, cu Chindia Târgoviște. Apoi ilfovenii vor pleca în cantonamentul din Bulgaria, de la Bansko, acolo unde mai au programate patru amicale, cu Akademija Pandev (25 iunie), Sabail (28 iunie), Dunav Ruse (3 iulie) și Chiajna (6 iulie).

"Întâlnim echipe bune, puternice din punct de vedere fizic. Două echipe agresive, ținând cont din campionatele din care provin. Este o diferență între Liga a II-a și Liga I. Sunt echipe care își bazează jocul pe forță. Avem nevoie de astfel de adversari în perioada de pregătire. Ambele au terminat campionatele în care evoluează pe locul 3. Vor juca și în preliminariile Europa League. Sunt sigur că vor fi două teste utile, care ne vor ajuta mult", a spus Poenaru.

 „Pentru o echipă nou-promovată, primul obiectiv ar fi evitarea retrogradării. Dar noi ţintim mai sus. O clasare în primele zece. Cunosc ambiţia şi dorinţa antrenorilor, jucătorilor şi staff-ului administrativ. Sunt antrenori tineri, care au reuşit o performanţă extrordinară prin promovarea din Liga a II-a"
Eugen Pârvulescu, președinte Clinceni

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează