FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME FINANCIARE

EXCLUSIV Situație critică la un club din Liga 1! Anunță că nu își poate continua activitatea

Articol de - Publicat sambata, 14 august 2021 15:06 / Actualizat sambata, 14 august 2021 16:55

După un start de coșmar în noul sezon din Liga 1, problemele continuă pentru Academica Clinceni.

Echipa lui Ilie Poenaru are cinci înfrângeri în primele cinci etape, iar dificultățile nu sunt doar în ceea ce privește clubul.

Din informațiile Gazetei Sporturilor, primarul din Clinceni, Adrian Budeanu, a trimis mesaje către mai mulți oameni de fotbal din România, în încercarea disperată de a găsi finanțare pentru echipa de fotbal.

Academica Clinceni, fără finanțare!

Ultimul salariu primit de jucători a fost în luna iunie, dar primarul a transmis că echipa se află într-o situație critică, aproape de imposibilitatea de plată și de a-și continua activitatea.

Edilul comunei dă vina pe Consiliul Județean pentru lipsa fondurilor și caută în aceste momente o soluție pentru a salva situația din club.

Adrian Budeanu a transmis către oameni din fotbal că Academica Clinceni nu mai are finanțare și nu mai poate susține echipa, astfel că încearcă să găsească sponsorizări sau chiar pe cineva care să preia clubul.

Academica, serie dezastruoasă în Liga 1

După 0-1 cu FC Voluntari, Clinceni a bifat a 5-a înfrângere la rând și e „lanterna roșie” a Ligii 1, fără niciun punct acumulat în noul sezon!

Nu găsim cheia. S-au schimbat multe, nu e ușor să revii la ce am fost în campionatul trecut. Neavând rezultate, intervine un blocaj mental. Avem teamă de rezultat, frica de a nu pierde. Se reflectă în jocul nostru. 

Chiar și așa, pot spune că nu ne-a surprins cu absolut nimic Voluntari, în afară de două faze fixe, la una au marcat. Nici noi nu am accelerat mai mult, n-am pus presiune mai mare, am așteptat greșeala lor, care n-a mai venit. E un început foarte greu, în care trebuie să rezolvăm acest blocaj mental. Am făcut schimbări și mi-am asumat lipsa de omogenitate. 

Schimbând, e clar că apar nesincronizări și riscăm la fiecare meci. Dar suntem forțați să facem aceste schimbări. Suntem cu toții vinovați, eu sunt principalul vinovat. Trebuie să ne deblocăm, numai o victorie te poate debloca. Calitate avem, jucătorii sunt valoroși, am avut momente bune de joc
- Ilie Poenaru

VIDEO Derby în Liga 1! Totul despre Rapid - FCSB

Citește mai multe știri din Liga 1:

FRF l-a legitimat pe allenatore Gigi! Nu suflă o vorbă despre mascarada de la FCSB, dar contestă 4 antrenori din Liga 1

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (68)
gazistu
gazistu  •  14 August 2021, 21:31
Postat de enigmatic pe 14 August 2021, 20:45

Este doar începutul!! Vor dispare și celelalte asociații comunale din liga 1 !!

Doamne ajuta!!! .. si sez viitor, sa fie un campionat de 18 echipe; apoi din Liga1 sa retrogradeze: Clinceni, Voluntari si Mioveni la baraj... si sa intre 5 de traditie , din B: ASU Poli, UCJ, FCP, Poli Iasi si FC Brasov.

lagardere_72
lagardere_72  •  14 August 2021, 21:06

Să cotizeze suporterii, ca la Dinamo.... Stai așa ... Nu au suporteri

enigmatic
enigmatic  •  14 August 2021, 20:45

Este doar începutul!! Vor dispare și celelalte asociații comunale din liga 1 !!

Vezi toate comentariile (68)
Comentează