FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLAUL

Acasa!

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 iulie 2007 00:00

Eliberat ieri din arest, Costel Ilie spune ca n-a renuntat la gindul de mai juca fotbal

Dupa trei saptamini petrecute in arest, Costel Ilie (32 de ani) a fost ieri eliberat si va fi cercetat in stare de libertate. Acuzat de trafic de influenta si luare de mita, mijlocasul nemtenilor spune ca vrea sa uite cit mai repede de experienta traita si ca se va refugia in fotbal.

- Costel, e adevarat tot ce s-a scris despre tine?
- Se aud tot felul de pareri, apar in diferite ziare informatii contradictorii. Fiecare crede ce vrea. Daca oamenii isi fac o parere cum ca eu as fi infractor, e treaba lor!. Eu sint acasa, cu asta am spus totul.

- Crezi ca iti vrea cineva raul?

- Nu pot sa ma gindesc la asa ceva. Consider ca s-au facut mai multe confuzii. Repet, eu sint acasa si stau la dispozitia oamenilor legii, astept ca justitia sa-si faca treaba. De cind a inceput aceasta perioada am crezut ca este vorba despre o confuzie.

"Dor de colegi"

- Ai petrecut clipe grele in ultima luna?
- E o intrebare la care nu pot raspunde in nici un fel. De cind s-a luat hotarirea, nu am liniste. Sint cu familia, sint acasa... Abia astept sa-mi revad colegii de la Ceahlaul!

- Ce vei face in continuare?

- O sa ma prezint luni la club, ii voi contacta si pe oamenii de la echipa, sa vedem ce si cum. Probabil ca ma intorc la antrenamente, la echipa a doua. Oricum, tin sa le multumesc celor de la Ceahlaul pentru sustinere. Au vorbit frumos despre mine, chiar apreciez mult asta. Repet, abia astept sa-i vad!

"Tratament prin fotbal"

- Crezi ca aceasta intimplare ti-a afectat cariera de jucator si imaginea?
- E prematur sa spun asta. Dar cei care m-au vazut pe teren si m-au apreciat trebuie sa ma respecte in continuare ca fotbalist, dar si ca om. Traiesc o experienta peste care vreau sa trec cit mai repede!

- Deci te intorci in iarba...

- Daca Ceahlaul are nevoie de mine, cu toata inima imi voi da viata pe teren pentru aceasta echipa. Nu stiu ce se va intimpla in continuare, stiu doar ca fotbalul e a doua mea familie!

Chiar daca a pierdut mare parte din pregatirea de vara, Costel Ilie vrea neaparat sa revina pe gazon


"Ceahlaul este aproape de Costel si-i ofera tot sprijinul. Este jucatorul nostru si este in vederile domnului Hizo. Pina la decizia finala, pentru noi Ilie este nevinovat!"
Ioan Marginean, vicepresedinte Ceahlaul

"Ma bucur nespus ca a fost eliberat, chiar daca sub control judiciar! Abia astept sa-l revad pe teren!"
Viorel Mastacaneanu, presedinte Ceahlaul

"E o veste minunata pentru toti! Costel nu merita asa ceva, speram sa revina la echipa cit mai repede"
Narcis Raducan

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează