FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Acasă! A vrut să demonstreze că are valoare, dar nu primește nici o șansă: nu a fost luat în Spania de Dinamo!

Janeczek nu se dă plecat de la Dinamo
Janeczek nu se dă plecat de la Dinamo

Articol de - Publicat duminica, 15 ianuarie 2017 00:00

Dinamo nu l-a inclus pe Janeczek pe lista jucătorilor deplasați în Spania, transmițându-i clar să-și caute alt angajament.

A vrut să continue și să-și joace șansele în cantonamentul din Spania, doar că i s-a spus, din nou, că nu intră în planurile lui Ioan Andone. Bernhard Janeczek, 24 de ani, rămâne la București și se va pregăti cu echipa secundă a roș-albilor, după ce i s-a transmis să-și găsească alt angajament.

Citește și: Nu se dă plecat » Dinamo vrea să scape de un jucător, dar el vrea să demonstreze că are valoare

Doar că austriacul nu vrea să plece. Are 6.000 de euro salariu pe lună, unul dintre cele mai bune de la echipă, iar acum este supărat de faptul că nu i se dau șanse, astfel că vrea să continue în Ștefan cel Mare.

Janeczek are doar un meci în tricoul "câinilor" și încă unul în care a fost rezervă neutilizabilă. În rest, n-a fost luat niciodată în calcule de către Ando. Fundașului i s-a transmis că ar fi bine să accepte rezilierea contractului și să rămână cu salariile la zi, plătite până acum, doar că nu este de acord.

Austriacul mai are contract cu Dinamo până vara viitoare. Dinamo îi caută echipă jucătorului măcar pentru împrumut și să susțină o bună parte din salariu.

90de minute a strâns austriacul în sezonul de toamnă în meciul de Cupă cu Dinamo II (2-1)

Petre și Șerban la Pandurii?

Un alt fotbalist care nu face deplasarea în cantonamentul din Spania este mijlocașul Ionuț Șerban (21 de ani). Jucătorul nu intră în planurile lui Andone pentru sezonul de primăvară, Dinamo ar vrea să-l împrumute. Ar putea ajunge la Pandurii, acolo unde antrenor este Flavius Stoican.

Șerban a strâns doar 254 de minute în 6 meciuri în sezonul de toamnă, având un gol și 3 pase decisive în 54 de partide în tricoul roș-albilor. Mijlocașul are 3 ani și jumătate de când a venit în Ștefan cel Mare, dar Dinamo nu-l poate vinde.

Conform înțelegerii inițiale cu Vasile Șiman, în cazul unui transfer, "câinii" trebuie să plătească un milion de euro fostului patron al Sportului. Totodată, și Patrick Petre a fost lăsat acasă, fiind disponibil doar pentru un împrumut.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
zecs93
zecs93  •  15 Ianuarie 2017, 18:19

nu cred ca e mai slab decat marici, asta totusi a jucat prin Germania si Austria !!!

legoolas
legoolas  •  15 Ianuarie 2017, 14:51

De ce a fost adus? Ca sa fie la numar? Daca nu ii dati nici sansa sa-si demonstreze calitatile, cum ne dam seama ca nu merita luat in seama?

1643114695993285
Adrian Stamate  •  15 Ianuarie 2017, 12:17

Rezerva neutilizata ca presupun ca era utilizabila.. nu rezerva neutilizabila... nu exista acest termen...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close