FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA - HERMANNSTADT

FOTO Accidentare ciudată în CSU Craiova - Hermannstadt » Jucătorul a avut nevoie de ajutor pentru a părăsi terenul: „Mă doare și când stau”

Daniel Paraschiv (24 de ani), atacantul lui Hermannstadt, a suferit o accidentare în meciul cu Universitatea Craiova, din etapa #4 a SuperLigii/ captură: Digi Sport +8   FOTO
Daniel Paraschiv (24 de ani), atacantul lui Hermannstadt, a suferit o accidentare în meciul cu Universitatea Craiova, din etapa #4 a SuperLigii/ captură: Digi Sport

Articol de - Publicat vineri, 04 august 2023 23:08 / Actualizat vineri, 04 august 2023 23:50

Daniel Paraschiv (24 de ani), atacantul lui Hermannstadt, a suferit o accidentare în meciul cu Universitatea Craiova, 0-1, din etapa #4 a SuperLigii.

În minutul 67, Paraschiv a dat o pasă cu piciorul stâng, s-a dezechilibrat, a căzut și s-a lovit la glezna dreaptă. Coechipierii lui au dat imediat mingea în afara terenului și au cerut îngrijiri medicale pentru Daniel.

+4 FOTO

Paraschiv, accidentat în Universitatea Craiova - Hermannstadt

Staff-ul medical al sibienilor a încercat să îl refacă rapid pe Paraschiv, însă acesta nu a mai putut continua meciul. A fost scos de pe teren cu ajutorul medicilor, fără să poată călca singur cu piciorul drept, din cauza accidentării la gleznă.

În locul lui Daniel a fost introdus Ruben Fonseca, atacant care jucase doar 12 minute în acest campionat, în etapa trecută, la 2-1 cu UTA.

Paraschiv, titular incontestabil la Hermannstadt, marcase un gol și reușise un assist în precedentele 3 meciuri. Internaționalul român a impresionat în sezonul trecut, când a marcat 14 goluri în 39 de meciuri în SuperLiga.

După meci, Paraschiv a vorbit despre accidentare. „Este o entorsă destul de severă, mă doare și când stau. Avem din fericire două săptămâni până la următorul meci și o să trag tare să îmi revin”, declarat atacantul, la Digi Sport.

Citește și:

Gabi Balint a comentat transferul lui Budescu la Farul: „Poate să se enerveze, eu îmi spun părerea”
FARUL
Gabi Balint a comentat transferul lui Budescu la Farul: „Poate să se enerveze, eu îmi spun părerea”
Gigi Becali îl atacă pe Cristi Balaj: „ÎNȘELĂCIUNE! Moralule, noi suntem proști? Măcar taci! Bagă capul în pământ ca struțul și gata!”
FCSB
Gigi Becali îl atacă pe Cristi Balaj: „ÎNȘELĂCIUNE! Moralule, noi suntem proști? Măcar taci! Bagă capul în pământ ca struțul și gata!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează