FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENTARE

Accidentare de ultimă oră la Steaua » S-a operat azi şi va absenta 3 luni!

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 octombrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 18 octombrie 2014 14:14

Steaua nu se va putea baza pe eroul ei din meciul de Cupă cu cei de la Berceni, scor 0-3. Gabriel Iancu s-a accidentat la echipa naţională de tineret, iar astăzi a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

"Atacantul a acuzat dureri la nivelul genunchiului drept zilele trecute, după revenirea de la acţiunea echipei naţionale de tineret şi, după ce a fost consultat de către medicul echipei şi a efectuat o rezonanţă magnetica, s-a stabilit diagnosticul de ruptură de corn posterior - menisc intern.

Iancu a fost supus, sîmbata, 18 octombrie, unei intervenţii chirugicale artroscopice efectuată de către Dr. Ionuţ Codorean şi Dr. Flavian Aramitu, prin care s-a practicat sutura cu două ancore a rupturii prin clivaj a cornului posterior al meniscului intern. Operaţia a fost un succes, iar în perioada urmatoare, jucătorul va efectua o infiltratie cu PRP (platelet rich plasma)", anunţă site-ul oficial al Stelei.

Perioada de recuperare după această intervenţie chirurgicală va fi de aproximativ trei luni.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (68)
andytheblue
andytheblue  •  19 Octombrie 2014, 01:00

Campioni am fost ,campioni vom fi pana vom muri Steaua Bucuresti!!!!!!!!!!

asc21
asc21  •  18 Octombrie 2014, 21:52
Postat de forumeer pe 18 Octombrie 2014, 19:59

Ce metode invechite or avea aia pe la echipele nationale de toti cad pe capete acolo? Sanmartean, Marica parca tot acolo, Goian si asta doar acum, in ultimele zile. Inainte de fiecare meci al nationalei mari se rupe cel putin unu la antrenamente.

Doar ai vazut nationala jucand.... La asa tactica vintage, asa pregatire.

mihaiballo
mihaiballo  •  18 Octombrie 2014, 20:02

ma pish pa el..;.da"..., scuze....cine-i "nimeniul" asta ???? oare aflam de toti pacientii de la ortopedie ??? ( chiar anal-fabetii NU NE INTERESEAZA !!...)

Vezi toate comentariile (68)
Comentează