FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FC VOLUNTARI

Accidentare pentru unul dintre cei mai titrați fotbaliști din Liga 1» Antrenorul său a dezvăluit care a fost diagnosticul

Captură Digisport
Captură Digisport

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 octombrie 2016 18:26

Florin Cernat s-a accidentat în minutul 16 după un duel cu Iulian Cristea. Fotbalistul lui FC Voluntari a primit un cot neintenționat în figură de la fotbalistul lui Gaz Metan.

UPDATE 23:00

Florin Marin, antrenorul lui FC Voluntari, a declarat după meci că Cernat "a suferit o comoție, nu o fractură".

Știrea inițială

Mijlocașul de 36 de ani n-a mai putut continua partida și a fost înlocuit cu Andrei Lungu (27 de ani).

Cernat e suspect de fractură de piramidă nazală. Dacă diagnosticul se confirmă, fotbalistul va fi obligat să poarte pe viitor o mască de protecție.

"Toate roșiile care sunt în stoc, toate trebuie date. Eu nu înțeleg, cum nu a putut vedea cum a dus cotul în spate. Eu nu aș ierta niciodată un arbitru pentru un astfel de lucru. Este intenție! Nu poți duce cotul în spate la nivelul feței", a spus Ion Crăciunescu la Digisport.

clipboard01
*Captură Digisport

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
427951077389201
Mihai Tanase  •  02 Octombrie 2016, 07:29

Fotbalistii astia care dau cu coatele de rup guri , dinti , pometi si alte denukiri anatomice ce se gasesc in zona capului , ar tebui suspendati 20-30 de etape , deoarece e clar ca au confundat sportul si mai atenteaza si la integritatea fizica a unor semeni .

conasu_boeru
conasu_boeru  •  01 Octombrie 2016, 22:40
Postat de a.c.a.b_st pe 01 Octombrie 2016, 20:22

de unde să știu eu?

Ha, ha....să te ajut eu ”nestiutorule” ! Finala cupei ligii Chiajna- Fcsb ...nu mai stii cum ”ati cucerit” cupa ????!!!, CFR-Voluntari (penalty nedat CFR), FCSB-Astra (greseli mari , eliminare Morais si fază oprită pentru simulare Popa ) și Medias-Voluntari ....s-a văzut azi !!

246997602363758
Florin Vasile  •  01 Octombrie 2016, 21:30

Sa ne lase balaj coltescu avram kovacs acesti actori intr un meci de fotbal fac meciuri praf stabilesc campioane vezi coltescu in istoria fotbalului nu sa întîmplat ca un arbitru sa scoată mingea din poarta si sa anuleze 3 goluri si el e bine mersi arbitreza si face praf meciuri doar pentru ca e copilul de suflet al corect ului de craciunescu .mor oameni pe teren si ei albitreaza englezesti .rusine vor sa iasă ei in evidență dar din pacate iasă prost

Vezi toate comentariile (17)
Comentează