FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENTARE

Accidentarea căpitanului îi îngrijorează pe cei de la Pandurii în vederea meciului cu Dinamo: "Sunt rezervat"

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 martie 2016 11:38

Cristian Săpunaru s-a accidentat în partida de aseară, disputată între Pandurii și Viitorul, în etapa a doua din play-off-ul Ligii 1 (1-1).

În minutul 56 al meciului de la Severin, Săpunaru a acuzat dureri la gleznă și a fost înlocuit cu Vasiljevici.

Săpunaru a declarat că va efectua luni un RMN, pentru a afla exact cât de gravă este accidentarea.

"Luni aflu. Voi face un RMN să văd ce am", a spus căpitanul Pandurilor la Dolce Sport.

Și președintele clubului gorjean, Narcis Răducan, s-a declarat rezervat cu privire la șansele lui Săpunaru de a intra pe teren în etapa următoare, contra lui Dinamo:

"Este o problemă la ligamente, sperăm să fie bine etapa următoare, dar sunt rezervat".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
magic4ever
magic4ever  •  13 Martie 2016, 21:57

***..trebuia sa bata Pandurii pe Dinamo ca sa fie meciul pe bune, altfel este blat?! Adevarul este ca Edi Iordanescu este un antrenor mult mai bun ca Rednic si lotul pandurilor este peste cel al lui Dinamo,nu ???Esti dus rau de tot...mereu a fost rivalitate intre Dinamo si Pandurii, cand erau antrenori bombele de Stoican si Teja au castigat si ei, in rest de cand a venit Rednic le-a dat clasa ...plus ca Dinamo are lot mult mai bun decat Pandurii,n-are nevoie de blaturi...voi sunteti campioni detasati la asta, traiasca omeniile cu Viitorul regelui!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  13 Martie 2016, 18:01
Postat de khal_37 pe 13 Martie 2016, 17:10

Nu esti rezervat mai edy...esti capra. Capra celor de la fcdb! Atat in Cupa Ligii, Cupa Romaniei cat si in campionat tu, in fata celor de la fcdb stai capra mereu.

corect,dar DUmnezeu nu doarme,vezi faza cu banii si cu accidentarea lu asta

khal_37
khal_37  •  13 Martie 2016, 17:10

Nu esti rezervat mai edy...esti capra. Capra celor de la fcdb! Atat in Cupa Ligii, Cupa Romaniei cat si in campionat tu, in fata celor de la fcdb stai capra mereu.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează