FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - CEAHLĂUL 2-2

Accidentarea horror din decembrie încă nu-i dă pace lui Dan Roman: "Joc cu dureri! E încă un chin"

Roman a stat mai bine de jumătate de an în afara gazonului, însă a revenit într-o formă excelentă
Roman a stat mai bine de jumătate de an în afara gazonului, însă a revenit într-o formă excelentă

Articol de - Publicat luni, 29 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 29 septembrie 2014 00:09

Dan Roman, 28 de ani, a reuşit să marcheze a doua etapă consecutiv în Liga 1.

- Dan, ai început să te abonezi la goluri!
- Ha, ha! E un lucru bun pentru mine, sînt fericit că am reuşit să revin cu goluri. Mă bucur că am izbutit să înscriu din nou pentru Mediaş, dar sînt dezamăgit că nu am cîştigat. Oricum, eu nu fac nuntă după fiecare gol pe care-l înscriu. Vreau şi victoria echipei mele.

- Cum eşti după accidentare?
- Offf! Încă am probleme. Am dureri, dar joc aşa pentru că-mi doresc să fiu pe teren. Simt şi în timpul meciului dureri, mă înţeapă glezna, talpa şi călcîiul. N-am ce să fac, joc aşa! E încă un chin pentru mine. Chiar şi cînd merg prin casă am probleme. Mai ales dimineaţa, cînd talpa piciorului e foarte sensibilă.

FOTO Imagini şocante! Accidentare groaznică în Botoşani - Gaz Metan

- Medicii ce spun?
- Mi-au zis că o să-mi revin sută la sută abia peste un an, un an şi ceva. Pînă atunci eu nu pot să stau pe tuşă. Aş înnebuni! Nervii piciorului se refac foarte greu după operaţie, trebuie timp şi răbdare.

- Ai un program special de pregătire?
- Antrenamentul îl fac la intensitate maximă cu tot lotul, însă înainte de a începe, respect un program pe care mi l-a dat Ovidiu Kurti. Înainte de antrenament, timp de 30-40 de minute fac nişte excerciţii speciale pentru gleznă.

- Ţi se mai întîmplă să visezi accidentarea din meciul de la Botoşani?
- E greu să uit ce s-a întîmplat atunci. Totuşi, încerc să nu mă gîndesc la ce s-ar putea întîmpla la o intrare mai dură a unui adversar, altfel n-aş mai avea curaj să intru pe gazon!

"Etapa viitoare mergem la Ploieşti să cîştigăm. Nu ne sperie nimeni din Liga 1!" ( Dan Roman, atacant Gaz Metan)

"Ne aşteptam să fie un meci greu cu Ceahlăul, care a învins Steaua şi Pandurii. Noi am avut ocazii, dar le-am ratat. N-am avut atitudine, n-am presat, iar ei au cîştigat duelurile" ( Cristian Dulca, antrenor Gaz Metan)

"Am jucători de mare perspectivă, mă bazez pe ei pentru că au calitate. N-au însă maturitate şi n-au ştiut să gestioneze avantajul. Am pierdut o şansă mare" ( Florin Marin, antrenor Ceahlăul)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează