FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Accidentat

Articol de - Publicat joi, 24 aprilie 2008 00:00

Decarul s-a resimţit la antrenamentul de aseară şi riscă să nu poată juca sîmbătă, la Craiova, în timp ce Petre Marin e ieşit sigur din cărţi.

Lăcătuş nu scapă de coşmarul accidentărilor. Aseară, la pri­ma şedinţă de pregătire după meciul cu Poli Timişoara, Dică s-a accidentat şi nu a mai putut con­tinua antrenamentul. Ata­can­tul va fi supus astăzi unui control medical amănunţit în urma căruia se va stabili exact natura accidentării.

În funcţie de gravitatea leziunii, se va şti dacă el va putea evolua în me­ciul cu Craiova. Dică a ab­sen­tat şi în partida cu Poli, din ca­uza cumulului de “gal­be­ne”, fiind al doilea joc din ac­tua­lul cam­pio­nat în care piteştea­nul nu bi­fează nici un minut într-o întîlnire a Stelei.

În plus, “Fiara” nu va putea con­­ta nici pe Petre Marin, care s-a ales cu o leziune musculară în pri­ma repriză cu Timişoara şi cel mai probabil va rata tot restul se­zonului. Alţi doi jucători cu proble­me, Golanski şi Ovidiu Petre, s-au pregătit normal aseară şi au şanse să poată juca din primul minut în Bănie. În fine, Rădoi s-a plîns şi el de oboseală după meciul cu Poli, dar s-a pregătit ieri şi nu doreşte să fie menajat în etapa următoare.

* Marius Lăcătuş a vorbit despre clinciul pe care l-a avut cu translatorul lui Dushan Uhrin Jr. la finalul partidei Steaua-Poli (1-1). "E clar că gestul lui a fost nepotrivit. Nu trebuia să facă aşa ceva. A fost un gest nesportiv, dar nu am avut nici un moment intenţia de a-l lovi pe acel om", a spus Lăcătuş la SportFM.

* Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, spune că lupta pentru titlu nu s-a încheiat, dar e sigur că ghinionul Stelei s-a spart. "Dumnezeu mi-a dat o palmă. Am făcut un egal nemeritat. E clar că Steaua va fi campioană în acest sezon. Am recuperat 14 puncte şi de aceea cred că nimeni nu ne mai poate lua campionatul. Vom bate fără probleme în următoarele trei meciuri", a declarat Becali.

* Managerul sportiv al Stelei, Adrian Ilie, spune că indiferent ce echipă va băga în teren Craiova în partida cu Steaua, pe roş-albaştri îi aşteaptă un meci foarte dificil. "Cei de la Craiova au spus că vor introduce pe teren echipa a doua. Şi Poli a făcut la fel şi uite că am remizat cu ei. E clar că ne aşteaptă un meci foarte dificil sîmbătă în Bănie", a spus Ilie.

* Conducerea Stelei organizează miercuri, 30 aprilie, la stadionul din Ghencea, "Sărbătoarea Primăverii", care este adresată suporterilor roş-albaştri. "E clar că va fi o acţiune foarte frumoasă. Vor fi concursuri multe, iar jucătorii noştri vor susţine o sesiune de autografe", a spus Adrian Ilie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (37)
 •  24 Aprilie 2008, 23:00

Exclusiv pentru Romania!!! Foaaarte tare! P.amela Anderson face strip.tease la o petrecere privata pentru seful play-boy. In niste pantalonasi scurti de i se vede totul,face senzatie luand obiecte din sala si frecandu-se cu ele. Gasiti poze aici: sabareni.mymi nicity~com/env (mymi nicity scris legat, iar in loc de ~ puneti . )

 •  24 Aprilie 2008, 20:30

NEAPARAT DICA...NEAPARAT DAYRO....NEAPARAT RADOI IN LOCUL LUI GHIONEA SI PLESAN LA MIJLOC...LACA NU MAI FACE EXPERIMENTE...ZAPATA-GOLANSKI,RADOI,GOIAN,NESU-PLESAN ,OV.PETRE-MENDOZA,DICA,DAYRO,-PEPE

 •  24 Aprilie 2008, 17:48

daca va juca cu primul 11 prezentat mai sus nu avem adversar.cu dayro.poate cu plesan in locu lui radoi si radoi in locu lu ghionea.si daca jocu lu pepe nu merge,repede bagat habib

Vezi toate comentariile (37)
Comentează