FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

"Acesta e Fabbiani"

Articol de GSP - Publicat luni, 27 august 2007 00:00

Eugen Trica s-a aratat incintat de jocul "Capcaunului" la Buzau si spune ca argentinianul si-a revenit. Dupa episodul escapadei nocturne din clubul de strip-tease, in urma caruia a fost amenintat cu o amenda substantiala de conducere, lui Fabbiani a inceput sa-i mearga totul ca pe roate. Mai intii a aflat ca va fi tata, iubita lui, Amalia, fiind insarcinata. A urmat meciul cu Gloria Buzau, unde a fost cel mai bun om de pe teren, cu o pasa de gol si o reusita care a semnat practic victoria CFR-ului.

si argentinianul nu se va opri aici, ne asigura colegul sau, Eugen Trica. "I-am spus la pauza lui Fabbiani ca o sa marcheze. A jucat foarte bine in prima repriza si i-am zis ca, daca o sa continue la fel, nu are cum sa nu dea gol. Sa vedeti de acum incolo ce de goluri o sa dea. Acesta e Fabbiani!", a spus decarul feroviarilor.

"Fabbiani e acelasi din primele etape. Un jucator masiv, puternic si totusi foarte tehnic. Protejeaza bine mingea, fiind practic imposibil sa-l deposedezi", l-a caracterizat mijlocasul, care a marcat primul gol al meciului de la Buzau dupa o pasa de senzatie a argentinianului.

Au cistigat Supercupa
Adversara CFR-ului din turul doi preliminar al Cupei UEFA, Anorthosis Famagusta, a cistigat simbata Supercupa Ciprului, invingind cu 2-1 campioana Apoel Nicosia. Pentru Anorthosis au inscris Boaventura (17) si Nicolaou (59), formatia lui Ketbaia jucind din minutul 30 in inferioritate, dupa eliminarea autorului primului gol. Clujenii vor pleca marti in Cipru, unde vor disputa joi, la ora 20:00, returul cu Anorthosis Famagusta. Partida va fi arbitrata de o brigada condusa la centru de englezul Michael Leslie Dean. (Mihai Mateas)

Eficienta redusa

Eugen Trica acuza in continuare lipsa de concentrare in fata portii a propriei echipe. "A fost greu cu Buzaul pentru ca ne tot facem singuri viata grea. Inca ratam mult, avem o gramada de ocazii, dar nu ne concentram indeajuns la fiecare faza. Chiar vorbeam cu baietii, ne-a zis si nea Ando. Noi, daca am fi baieti destepti, ne-am rezolva meciul in primele 20 de minute, la ce ocazii avem de fiecare data", a declarat decarul formatiei feroviare. (Mihai Mateas)

"Spalam rusinea"
Trica a marturisit ca, desi sansele de calificare sint infime, el si colegii sai vor incerca sa spele in Cipru rusinea infringerii de acasa cu Anorthosis Famagusta. "Avem sanse mici, toata lumea stie, dar mergem sa ne revansam. I-am luat de sus in tur si ne-au dat peste nas. Vom demonstra ca a fost doar un accident. Sa dea Dumnezeu sa batem si noi, si Otelul, sa nu ne mai certe Steaua si Dinamo ca noi le stricam coeficientul", a mai spus mijlocasul visiniilor. (Mihai Mateas)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează