FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Acestea sînt dilemele "cîinilor" după primul cantonament

Liviu Ciobotariu
Liviu Ciobotariu

Articol de GSP - Publicat joi, 02 februarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 02 februarie 2012 09:34

Lideri în campionat, dar fără victorie în cele trei amicale disputate în primul stagiu de pregătire din Antalya, dinamoviştii se confruntă cu mai multe probleme care trebuie rezolvate pînă la startul returului. Iată cîteva din grijile cu care se confruntă antrenorul Liviu Ciobotariu:

1. "Gaură" în flancul stîng. Pulhac este încă în recuperare, Scarlatache e lovit, camerunezul Ebongue şi mozambicanul Paito vor fi testaţi săptămîna viitoare.

2. Dependenţa de Kone. Lipsa lui Djakaridja, prezent la Cupa Africii, s-a simţit, internaţionalul din Burkina Faso rămîne vital.

3. Curtean şi Strătilă încă aleargă după locul de titular, nu sînt certitudini absolute.

4. Dănciulescu fără Niculae nu e eficient. Ţucudean a marcat singurul gol al roş-albilor în amicale, dar nimic n-a amintit de superatacul lui Dinamo din campionat.

5. Unde joacă Tameş? Ultimul venit nu pare să poată juca decît pe postul lui Cătălin Munteanu, titular indiscutabil momentan.

6. Ce e cu apărarea? Cea mai bună defensivă din Liga 1, cu 10 goluri încasate în 18 etape, a luat 4 în 3 meciuri în Antalya. De văzut dacă Rus va trece fundaş stînga sau rămîne Luchin. Moţi - Grigore par a fi stoperii primăverii.

Amicalele roş-albilor
Dinamo - Taraz 0-1
Dinamo - Ried 1-1
Dinamo - Karpati 0-2

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (3)
calinescu_
calinescu_  •  02 Februarie 2012, 13:42

TUCDEAN E PENTRU DINAMO III PENTRU CA NU ARE LOC NICI LA DINAMO II.......!!!! LINGA KONE TREBUIE SA JOACE DOREL STOICA !!!! DE CATALIN MUNTEANU M-AM LAMURIT IN MECIUL CU STEAUA ....!!!! IAR PULHAC DACA NU JOACA TREBUIE DAT AFARA ....!!! CE RECUPERARE SA-I MAI DAI ?? DE ASEMENEA TREBUIE INDEPARTAT DIN LOT CHIACU .......!!! CEI DOI VOR STRICA ATMOSFERA DIN CLUB .......!!!!

ionut.07
ionut.07  •  02 Februarie 2012, 13:40

Lasa Ciobi..joaca tu cu Pulhac,Patrascu,Danciu,Stoica...de ce sa promovezi tinerii?N-are rost,ma.E o prostie.Pe veterani trebuie sa-i alergi,ca se incalzesc mai greu:))))Ciobi,ai o echipa secunda formata doar din jucatori tineri,foarte talentati,iar tu folosesti aceeasi formula monotona,in loc sa-i incerci,sa-i pregatesti pt retur.Asta cam pune la indoiala calitatile tale de antrenor bun.

mihaienache
mihaienache  •  02 Februarie 2012, 09:35

e lotul prea numeros si are ciobi prea multe variante si prea multe dileme:))...unde estu tu butelie sa vezi cum trece cl iar pe linga tine !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează