FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

exclusiv Un fost jucător al lui Răzvan Lucescu și Laszlo Boloni, aproape de FCSB: „Are ofertă de la AEK Atena, dar e atras de Steaua”

Achilleas Poungouras (dreapta), aproape de FCSB. Foto: Imago Images
Achilleas Poungouras (dreapta), aproape de FCSB. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 07 iunie 2023 11:38 / Actualizat miercuri, 07 iunie 2023 12:46

Achilleas Poungouras, 27 de ani, se desparte de Panathinaikos și devine liber de contract. „Ar avea o propunere bună din România”, susțin sursele Gazetei în Grecia.

Achilleas Poungouras e un jucător care a atras atenția FCSB. În vârstă de 27 de ani, stoperul elen crescut la PAOK și care a devenit cunoscut în țara sa la Panathinaikos devine liber de contract pe 30 iunie și ar fi curtat de clubul roș-albastru. Ar putea trece de la o vicecampioană la altă vicecampioană.

Mihai Stoica, despre transferul pentru care insistă Gigi Becali: „E un alt tip de jucător. Te poți bate cu el în Europa”
FCSB
Mihai Stoica, despre transferul pentru care insistă Gigi Becali: „E un alt tip de jucător. Te poți bate cu el în Europa”

„Achilleas Poungouras vrea să joace în străinătate. E atras de FCSB”

„Panathinaikos nu mai vrea să-l țină, după cinci sezoane la Atena. Are o propunere de la AEK, dar Poungouras vrea să joace în străinătate. E atras de Steaua (n.r. FCSB), se spune că are o ofertă bună”, susțin surse din Grecia.

Achilleas i-a avut antrenori și pe Răzvan Lucescu, și pe Laszlo Boloni. La 22 de ani, a jucat doar de trei ori cu Lucescu la PAOK în sezonul 2017-2018, o dată în campionat, în două rânduri în Cupă, fiind întâi împrumutat la Arka Gdynia, în Polonia, apoi cedat gratis în vara lui 2018 la Panathinaikos.

Achilleas Poungouras a jucat cele mai multe meciuri cu Laszlo Boloni antrenor

În stagiunea 2020-2021, a evoluat cel mai mult în carieră, 29 de meciuri în toate competițiile, un gol, un assist. Din octombrie, cu Loți pe bancă, a prins 26 de partide (24 în liga elenă), 24 titular, 20 integralist.

Odată cu plecarea lui Boloni, în mai 2021, Poungouras a început să scadă. Doar 21 de confruntări oficiale în ultimii doi ani, în toamna lui 2021 fiind și accidentat la gleznă.

135 de meciuria jucat Achilleas Poungouras în toate competițiile (109 în prima ligă a Greciei), cele mai multe la Panathinaikos (97)

„Achilleas Poungouras stă aproape de adversar, dar nu e prea bun cu mingea la picior”

Grecii nu sunt însă impresionați de Achilleas. „Un jucător obișnuit, nimic special. Fundaș central înalt, 1,87 m, agresiv, stă aproape de adversar, dar nu e prea bun cu mingea la picior. La Panathinaikos, nu a mai fost de mult timp prima opțiune ca stoper”, îl descriu sursele Gazetei. 

600 de mii de euroeste cota actuală a lui Poungouras, potrivit site-ului Transfermarkt.de. Valora 800.000 de euro în 2021

Citește și:

Mesajul surprinzător al lui Mihai Stoica după promovarea lui Dinamo: „Am avut emoții”

Pică transferul lui Garita la FCSB? „Gigi a vorbit cu impresarii și a zis că se oprește”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  08 Iunie 2023, 11:16
Postat de albalbastru72 pe 07 Iunie 2023, 12:59

Domnul Jumatate,nu umblati cu jumatati de masura,in titlu e vorba de Steaua iar in articol doar de zecesebe(10!),rusinea all time a fotbalului romanesc.Ce v-ati pus in cafea dimineata?

rusinea all time???? pff cat esti de frustrat.

VanBasten
VanBasten  •  07 Iunie 2023, 13:00

Cand o dati cu Steaua, cand cu fcsb. Nici voi nu stiti ce scrieti.

albalbastru72
albalbastru72  •  07 Iunie 2023, 12:59

Domnul Jumatate,nu umblati cu jumatati de masura,in titlu e vorba de Steaua iar in articol doar de zecesebe(10!),rusinea all time a fotbalului romanesc.Ce v-ati pus in cafea dimineata?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close