FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Achiziţia lui Reghe, ideea lui Rădoi » Ovidiu Popescu a fost dorit încă din vara trecută la Steaua

Ovidiu Popescu, 22 de ani, are 25 de meciuri şi 3 goluri în Liga 1 // Foto: Mediafax
Ovidiu Popescu, 22 de ani, are 25 de meciuri şi 3 goluri în Liga 1 // Foto: Mediafax

Articol de - Publicat duminica, 05 iunie 2016 00:00

Ovidiu Popescu a fost propus la Steaua încă din vara trecută, de către predecesorul lui Reghecampf.

Al doilea transfer al verii pentru Steaua, după Bojan Golubovici, e Ovidiu Popescu, mijlocaşul celor de la ACS Poli Timişoara. Fotbalistul se va pune sub comanda lui Reghecampf, însă cel care l-a propus pentru a face parte din lotul roş-albastru a fost Mirel Rădoi.

Încă din vara trecută, antrenorul cu care Steaua a început sezonul trecut a insistat pentru achiziţionarea internaţionalului de tineret, însă atunci preţul lui era de cel puţin 300.000 de euro, sumă care i s-a părut de neacceptat lui Rădoi.

După ce Mirel i-a vorbit la superlativ lui Becali despre Popescu, patronul Stelei l-a urmărit cu mai multă atenţie pe parcursul sezonului, iar acum a reluat negocierile, care în cele din urmă s-au finalizat cu semnătura fotbalistului pentru următorii 5 ani.

Ovidiu Popescu va putea fi folosit de Steaua, dar doar până la finalul acestui an, şi pentru a bifa regula cu un jucător pe teren care să fie eligibil pentru naţionala sub 21 de ani.

Luţu caută viitoarele staruri

Pe parcursul săptămânii viitoare, Steaua va organiza o selecţie pentru juniori născuţi în anul 2000. Trialurile vor avea loc în fiecare zi, de luni până vineri, în curtea Liceului "Mircea Eliade", dimineaţa, între orele 8:00 şi 10:00.

Printre cei care se vor ocupa de selecţie se va afla şi Ionuţ Luţu, fost fotbalist al Stelei, în prezent "mâna dreaptă" a lui Gigi Becali, cel care îi este şi şofer patronului roş-albaştrilor. Ajutoarele fostului mijlocaş vor fi Dumitru Dumitriu şi Ion Toma.

5 selecţiiare Popescu în naţionala de tineret a României, în meciurile în care a evoluat în naţionala lui Dulca nu a pierdut

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
papa_poulette
papa_poulette  •  05 Iunie 2016, 13:37

Eu am auzit ca finul Meril Ruday (sau ميريل رادوي cum este cunoscut in lumea araba) l-a refuzat pe Messi, pe motiv ca n-are valoare de liga 1

Vezi toate comentariile (1)
Comentează