FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Achiziţia nr. 3!

Articol de - Publicat luni, 12 mai 2008 00:00

După Szekely şi Bogdan Stancu, roş-albaştrii l-au luat şi pe Claudiu Ionescu, de la Buzău, pentru care au plătit 250.000 €.

Sîmbătă, Gigi Becali s-a înţeles cu omologul său de la Bu­zău, Costel Bucur, pentru trans­ferul mijlocaşului Claudiu Ionescu (25 de ani). Finanţatorul Stelei îl urmă­reş­te de mai multă vreme pe fot­ba­listul buzoienilor şi spune despre el că poate ajunge titular în echipa antrenată de Lăcătuş.

În ultimele zile, Poli Timişoara a dorit să achite clauza de reziliere a lui Ionescu, în valoare de 250.000 de euro. Becali a aflat şi s-a mişcat mai repede. “O echipă din prima ligă a vrut să dea banii pe el, dar eu cînd îmi doresc ceva obţin. Nu pu­tea să-l ia nimeni pe Claudiu, pentru că fotbalistul voia să vină în Ghencea. În acest moment este jucătorul Stelei pentru o perioadă de 3 ani”, a spus Becali.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
 •  12 Mai 2008, 23:44

asa cum zice si becali eu zic ca are sanse sa joace titular la steaua daca i se va da o sansa nu ii va da cu picorul si va reusi...am urmarit meciurile buzaului si eu zic ca are valoare pt steaua..lasa-ti baiatul sa va arate ce stie si pe urma sa va dati cu parerea..desi nu pare un mare transfer o sa vedeti ca va inselati..din partea mea multa bafta

 •  12 Mai 2008, 14:07

E ceva de capul lui, cred ca daca e lasat sa joace o sa o faca foarte bine. Pe ProSport citeam ca a fost la nationala de tineret

 •  12 Mai 2008, 12:35

asha intaritziva pentru <<Liga II>>

Vezi toate comentariile (11)
Comentează