FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - DINAMO, SÂMBĂTĂ, 21:30, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Acolo unde "câinii" au fost "căței" » Cifrele rușinoase pe care le are Dinamo în întâlnirile cu oltenii

Articol de - Publicat marti, 28 august 2018 14:15

Dinamo va juca sâmbătă împotriva unei echipe a Craiovei pe care n-a reușit s-o bată niciodată pe terenul ei.

Dinamo începe cea mai neagră lună a sezonului, septembrie, cu o deplasare în "Vulcanul din Bănie", cum se laudă oltenii. În ediția precedentă, roș-albii n-au reușit nici măcar o victorie în 5 meciuri disputate în luna septembrie, doar 2 puncte luate, ce-au deschis drumul spre play-out.

Sâmbătă seară, merg pe terenul unei adversare pe care n-au reușit s-o învingă în întâlnirile directe de la promovarea ei în prima divizie, în 2014. Indiferent că s-a jucat pe "Extensiv", la Severin sau pe noul "Oblemenco", "câinii" n-au putut niciodată să treacă de CSU Craiova! Iar rivalitatea dintre olteni și Dinamo este bine cunoscută, "câinii" fiind huliți în Bănie, adversarii tradiționali ai juveților.

  • Dinamo n-are nicio victorie în 7 jocuri pe terenul alb-albaștrilor. Bonus negativ: a fost eliminată de două ori, doi ani la rând, din Cupa României. Din cele șapte meciuri pe terenul lui CSU, oltenii s-au impus în trei situații, alte patru partide încheindu-se la egalitate.
  • Roș-albii nu i-au mai învins pe cei de la CSU de 6 partide oficiale, indiferent că au jucat acasă sau în deplasare. Precedentul succes al bucureștenilor a fost pe 25 februarie 2017, 2-1 în Ștefan cel Mare.
  • Dinamo are 12 meciuri directe cu CSU începând cu 2014, având doar 2 victorii contra oltenilor, ambele pe teren propriu.
  • Ultimul succes al "câinilor" în Bănie a fost abia pe 9 mai 2011, pe vechiul "Oblemenco", scor 2-0, în meciul cu U Craiova a lui Adrian Mititelu. 

1 meci are Bratu ca antrenor contra Craiovei, chiar primul pe banca roș-albilor, în Cupa României, când Bancu a marcat unicul gol al partidei. A fost singura dispută între cele două formații pe noul stadion

4 fotbaliști din actualul lot al roș-albilor au marcat în poarta celor din Bănie: D. Popa, Salomao, Nistor și Hanca

SITUAȚIE

Le plac finalurile

Dinamo a devenit o expertă a sfârșiturilor de meci. Practic, a salvat jumătate din punctele obținute în acest start de sezon pe ultimele minute. În prima etapă, a învins Voluntariul (2-1) după o ratare monumentală a lui Adrian Bălan la ultima fază.

În Derby de România, a scos un punct cu FCSB (3-3) cu reușita lui Mihai Popescu în minutul 89. Iar sâmbătă seară, Pesici a mai adus două puncte suplimentare după reușita din minutul 90+4 cu Hermannstadt. Aceasta după ce în ediția de primăvară, Dinamo a căzut în play-out după un gol încasat de la Teixeira în minutul 90+3 la Derby-ul cu FCSB, care s-a încheiat 2-2 după ce "câinii" au avut avantaj, 2-0. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
aldo_m
aldo_m  •  30 August 2018, 14:34

o chetie de logica anul trecut lotul craiovei era mai valoros decat cel al iasului CUM SE FACE CA IASUL A INVINS FCSB SI CRAIOVA NU ca baluta incepea sa joace dupa ce fcsb conducea cu 2-0 si gigi spunea la tv ca a vorbit cu baluta si baluta a vorbit cu amicii lui din echipa si a castigat fcsb

stefan..
stefan..  •  29 August 2018, 20:44

Sâmbătă vom fi dusmani, ca întotdeauna, si vom repeta strigătul clasic : "Câini *** ***". Oricum, respect maxim suporterilor dinamovisti! Ce au facut ei pe spinarea fecesebistilor e de istorie. Cu referire la momentul Manchester .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

prazburg1948
prazburg1948  •  28 August 2018, 23:19

Numai dinamovisti experti in fotbal pe aici. Bai desteptilor, ati uitat ca NOI i-am impiedicat pe fc5bisti sa castige campionatul 2 sezoane la rand? Ciobanul are echipa mai buna si a tot avut, cam cum am tot avut si noi echipa mai buna ca a voastra de v-am dat cu terenul in cap in inferioritate numerica. Apropo, dupa mentalitatea voastra si voi ati cam stat capra Craiovei, daca nu ma credeti, mai cititi articolul de cateva ori pana intelegeti, ca voi nu prea ati castigat impotriva oltenilor. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează