FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Acord Negoiță - Becali? Gnohere ar putea ajunge la Steaua în iarnă! Ce sumă ar plăti echipa roș-albastră

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 septembrie 2016 10:41

Harlem Gnohere se află în centrul unui scandal, după ce a refuzat să își prelungească înțelegerea cu Dinamo și ar putea să plece de la echipa alb-roșie.

Ioan Andone a decis să îl trimită pe francez la echipa a doua, iar jucătorul a anunțat că este decis să nu mai negocieze prelungirea contractului.

Potrivit DigiSport, Gnohere are mari șanse să ajungă la Steaua în iarnă, iar între Becali și Negoiță ar exista un acord pentru transferul atacantului. Vârful de 28 de ani ar urma să ajungă sub comanda lui Reghecampf pentru 400.000 de euro.

Conducerea lui Dinamo ar spera ca Gnohere să intre in dizgrația fanilor dinamoviști pentru că nu vrea să semneze contractul și să poată să îl vândă.

"O să îl dea Dinamo în iarnă. De ce să nu ia bani pe el? Nu pot spune mai multe că nu e frumos" Gigi Becali la DigiSport

1.250.000 €este cota lui Gnohere, potrivit transfermarkt.de

Gnohere, 28 de ani, a venit la Dinamo la începutul sezonului trecut și a devenit titular. Francezul a bifat 38 de meciuri pentru echipa alb-roșie și a marcat de 16 ori, oferind și 5 pase de gol.

"Nu știu de ce tot discutăm de el. «Bizon» în stânga, «Bizon» în dreapta. Ce-a făcut el în fotbal? A câștigat vreun campionat? Și așa ne-am chinuit cu el să-l aducem în formă. Nu este nicio pierdere din punctul meu de vedere.

A fost vreo pierdere la Tg. Mureș? Cum a jucat cu ASA ? Este o decizie pe care am luat-o împreună cu domnul Negoiță. Nu cred că mai are rost să discutăm. Noi am am ajuns la concluzia că nu îi e capul la Dinamo. Oricum, Dinamo n-a stat niciodată într-un singur jucător"  Ioan Andone, la DigiSport

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
redbuldog
redbuldog  •  16 Septembrie 2016, 16:57

Refuz sa cred ca ..spoitoru''va face o asemenea gafa!Poate sa-l dea pe Bizon si cu 40 k numai la hoisti nu...Astea sunt prafuri marca ghesepeeee!

maryan_ro83
maryan_ro83  •  16 Septembrie 2016, 13:44
Postat de hvlada pe 16 Septembrie 2016, 13:13

Cred ca visezi 10 mil pe Stânciu , potrivit transfermarkt sa luat 7,8 ...daca va fi 50% din ce 4 ani titular le mai vireaza inca 2 mil e... Gsp.ul căuta sa extindă un scandal , ca de obicei ... Se vede ca ești stelist pentru ca ești un fan entuziasmat de lucruri negative ale fotbalului si acționezi fara sa gândești. Hai Romania!!!!

da.. asa e.. 7,8 milioane inseamna putin.. mai mult inseamna 600000 pe pachetul Nistor-Gnohere-Bicfalvi-Puljic-Mevlja.. Dinamo nu a luat 7,8 milioane pe toti jucatorii vanduti in ultimii 5 ani la pachet..

hvlada
hvlada  •  16 Septembrie 2016, 13:13
Postat de maryan_ro83 pe 16 Septembrie 2016, 12:35

comenta*

Cred ca visezi 10 mil pe Stânciu , potrivit transfermarkt sa luat 7,8 ...daca va fi 50% din ce 4 ani titular le mai vireaza inca 2 mil e... Gsp.ul căuta sa extindă un scandal , ca de obicei ... Se vede ca ești stelist pentru ca ești un fan entuziasmat de lucruri negative ale fotbalului si acționezi fara sa gândești. Hai Romania!!!!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează