FOTBAL  »  Superliga  »  TRIBUNA ZERO

ACS Poli a fost la un pas să transfere un jucător de la o echipă de top din Liga 1 » De ce a picat transferul + Reacția lui Ionuț Popa

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 18 septembrie 2017 21:32

Ionuț Popa, tehnicianul celor de la ACS Poli Timișoara, a fost prezent în această seară în cadrul emisiunii Tribuna Zero de la Europa FM, moderată de Ovidiu Ioanițoaia.

Antrenorul revelației din Liga 1 a dezvăluit că echipa bănățeană a fost la un pas să-l transfere pe atacantul Astrei Daniel Florea (29 de ani), însă jucătorul nu s-a înțeles cu șefii timișorenilor.

"Astăzi am avut o situație neplăcută: am avut la antrenament un jucător pe care doream să-l aduc, pe Daniel Florea de la Astra. A făcut antrenamente cu noi, dar ne-a spus după aceea că nu s-a înțeles cu conducerea. Mi l-am dorit mult, dar nu mă bag în treburile conducerii. 

Oricum, noi ne dorim să mai aducem un atacant", a declarat Ionuț Popa, în cadrul emisiunii Tribuna Zero, de la Europa FM.

"Spun cu mâna pe inimă: Poli a jucat corect mereu și nu își permite să se implice în meciuri aranjate" Ionuț Popa, la Europa Fm

"În 2008 am avut o discuție cu Becali legată de preluarea Stelei. Gigi e un băiat cu care se poate discuta" Ionuț Popa, la Europa FM

"Cred că Poli va decide cine ia campionatul. Craiova, Steaua și CFR Cluj se bat la titlu" Ionuț Popa, la Europa FM

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
blatistu49
blatistu49  •  18 Septembrie 2017, 23:14

cu fcsb u ati fostpeburtarusine baaaa popica

Vezi toate comentariile (1)
Comentează