FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA - STEAUA, DUMINICĂ, 20:00

ACS Poli încearcă să profite financiar de duelul cu Steaua » Bilete scumpe pentru meciul de duminică

Articol de - Publicat marti, 13 septembrie 2016 15:15

Conducerea clubului bănățean a scumpit în mod special tichetele pentru duelul cu FC Steaua București. Astfel, un bilet la tribune e cu 10 lei mai scump față de restul partidelor disputate de ACS Poli Timișoara pe teren propriu.

Cunoscut fiind faptul că trupa lui Reghecampf umple stadioanele din Liga I, conducerea clubului timișorean a repetat ”figura” de anul trecut. ACS Poli a pus de azi în vânzare biletele pentru meciul cu Steaua la tarife mai piperate.

Prețul nou la peluze e 15 lei, față de 10 lei la jocurile precedente, în timp ce un fan care vrea să vadă jocul de la Timișoara din tribuna I sau a II-a va trebui să scoată din buzunar nu mai puțin de 25 de lei. Informații complete cu orarul și locațiile din care pot fi procurate biletele se găsesc pe site-ul oficial al lui ACS Poli.

Prețurile bileteleor sunt următoarele:

Loje: 100 lei
Tribuna 0: 40 de lei
Tribuna I și II: 25 de lei
Peluzele sud și nord: 15 lei

Meciul ACS Poli Timișoara - FC Steaua București e programat duminică, de la ora 20.00, pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”, în etapa a VIII-a a Ligii I.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
polistul68
polistul68  •  13 Septembrie 2016, 17:45

F bine..oricum, timisorenii nu merg la meci, se vede clar dupa numaruld e spectatori pe care l-au avut pina acum....daca cineva vrea sa o vada ep Steaua..sa plateasca. Si asa clubul e sarac, si asa vor pierde....macar cu atit sa se aleaga si ei.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează