FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - DINAMO, SÎMBĂTĂ, 20:30, DIGI 1, DOLCE 1, LOOK TV, GSP.RO

ACS Poli se mobilizează în mod special pentru Dinamo » Timișorenii așteaptă revenirea unui jucător important

Articol de - Publicat joi, 05 noiembrie 2015 15:36

Partida cu Dinamo e văzută de bănățeni ca una dintre cele mai importante din acest sezon. Antrenorul lui ACS Poli, Florin Marin, așteaptă ca echipa sa să fie susținută de un public numeros și vrea totodată un reviriment în campionat, unde nu a mai câștigat din etapa a X-a, de la acel 1-0 cu Steaua.

Victoria cu Steaua a fost și ca un mic blestem pentru timișoreni, care nu au mai reușit să se impună în următoarele șase dueluri din Liga I. Nici Dinamo nu se simte excelent după umilința de pe teren propriu, scor 1-5 cu Viitorul.

”Bineînțeles că jucătorii lor vor fi mult mai motivați pentru acest joc. După eșecul de la Craiova au cîștigat la Pandurii. Dinamo e o echipă bună, care combină foarte bine tinerețea unor jucători cu dorința lor de ambiție cu jucători cu experiență. E foarte mult să încasezi cinci, dar înainte era printre echipele cu cele mai puține goluri primite”, consideră Florin Marin.

Tehnicianul lui ACS Poli e de părere că meciul cu Dinamo rămîne special pentru timișoreni, chiar dacă echipa bănățeană e practic alta. 

”Sînt convins că există această rivalitate și acum. Se va disputa la intensitate maximă. Avem nevoie de spectatori, să fie alături de noi și în momente mai puțin bune, fac un apel să vină în număr cît mai mare alături de noi”, a mai spus Florin Marin.

ACS Poli vrea să facă și o rețetă bună pe seama ”cîinilor”, ultima dată cînd echipa de pe ”Dan Păltinișanu” a jucat cu stadionul aproape plin a fost împotriva Stelei. Cu Dinamo timișorenii nu vor putea miza pe Sarmov, Bărbuț și Goga, în timp ce Cînu e incert, în schimb Ianis Zicu e așteptat din nou în teren, fiind anunțat în lot de către Florin Marin.

Partida ACS Poli - Dinamo se dispută sîmbătă, de la ora 20.30, în etapa a XVII-a a Ligii I și va fi transmisă pe posturile Dolce Sport, Digi Sport 1 și Look TV, dar și în format liveTEXT pe GSP.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  05 Noiembrie 2015, 19:54

Meci tare! Cum s-o termina? 3-0 sau 5-1?

zecs93
zecs93  •  05 Noiembrie 2015, 18:38
Postat de sakamoto pe 05 Noiembrie 2015, 16:58

Arbitreaza Soliman Tudor Magnificul?

Are locu cald pentru meciu fcsb-ului cu botosani, o sa faca oare ca in tur cand Botosani va dominat tot meciu si scoru trebuia sa fie 5-0 pt aia dar si-a intrat Tudor in servici si pe final va acordat o lovitura libera inexistenta din care a marcat fitosu de iancu si asa sa terminat, 1-0 pt fcsbisti hotzi !!!

sakamoto
sakamoto  •  05 Noiembrie 2015, 16:58

Arbitreaza Soliman Tudor Magnificul?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează