FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

ACS Poli Timișoara a testat un jucător de la Botoșani în amicalul jucat azi, la cererea lui Leo Grozavu

FOTO: Cornel Biholari
FOTO: Cornel Biholari

Articol de - Publicat marti, 13 februarie 2018 17:52

Deși a mai jucat cu divizionara C din Ghiroda în această iarnă, ACS Poli a disputat încă un amical la cererea noului antrenor.

Leo Grozavu a vrut să-și cunoască mai bine elevii, a introdus mai mulți tineri pe parcurs, dar l-a testat și pe argentinianul Esteban Ciacchieri. Atacantul care aparține de FC Botoșani până în vară a marcat golul egalizator în meciul de astăzi, încheiat cu scorul de 2-1 pentru formația de primă ligă.

ACS Ghiroda a fost din nou adversarul timișorenilor. Deși formația care s-a despărțit rapid de Ilie Rotariu a avut rezultate proaste în teste, tocmai cu ACS Poli a înregistrat înfrângeri la limită.

Astăzi, pe arena ”Electrica”, divizionara C a deschis scorul în minutul 15 prin Dincă, unul dintre tinerii cedați de echipa de Liga I la Ghiroda. Noul sosit Chiacchieri a egalat pentru ACS Poli cu un șut din careu.

Scorul pauzei și totodată al partidei a fost stabilit de Bocșan, cu o lovitură de cap. În partea secundă Leo Grozavu a mai apelat la un trialist, sârbul Grulovic, dar care nu a corespuns cerințelor.

De asemenea au fost introduși mai mulți juniori din propria pepinieră. Inclusiv Harald Fridrich, care e împrumutat la Lugoj, tot în C, și mijlocașul Adrian Holovcici (18 ani), care provine de la Reșița.

Acesta a fost adus în club de Nelu Ibric, antrenorul din Caransebeș care a preluat o grupă de copii la ACS Poli.

ACS Poli: Smaranda – Ciucur (72 Cochințu), Khubutia (72 Holovcici), Bocşan (46 Grulovic*), Şeroni (46 Fridrich) – Zaluschi, Enescu (63 L. Oprea) – Munteanu (46 Kayondo), Bîrnoi, Velcotă (76 Buga) – Ciacchieri (ex-Botoşani).
ACS Ghiroda: M. Gakos – M. Semeniuc, Al. Lazăr, Gavriluță, Ciobanu – Dincă, C-tin Popa, Mancaș, Hoțca – Totic, Neamțu. Au mai intrat: Darius Pop, Mașniță, Saizu și Berivoiescu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează