FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Actele de indisciplină de la Steaua, povestite de un fost antrenor: "La 4 dimineața, o persoană de sex feminin a intrat în hotel" » Ce jucător a fost prins în fapt

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 martie 2017 22:15

Nicolae Dică, fost antrenor secund la Steaua, a relatat o întâmplare petrecută în hotelul Stelei după un meci pierdut, în urmă cu aproximativ un an și jumătate.

Conform relatărilor lui Dică, algerianul Hamroun a fost surprins în timp ce era vizitat de o persoană de sex feminin în hotelul unde Steaua era cazată la acea vreme. 

"Am aflat despre Hamroun, a fost o amendă destul de mare pe care a primit-o. Eu eram la Steaua în momentul ăla. Noi eram la 4 dimineață în restaurant la hotelul unde eram cazați. S-a întâmplat să fim acolo, pentru că dacă nu eram, nu mai afla nimeni.

Noi eram acolo, eram supărați, vorbeam despre joc, nu stăteam la băutură. Eram eu cu Mirel, cu preparatorul fizic și cu Popa, antrenorul de portari.

La un moment dat vedem că intră o persoană dubioasă în hotel. A intrat o persoană de sex feminin în hotel, la 4 dimineața. Așa s-a aflat", a spus Dică, la acea vreme secund al Stelei, la TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
marius.bxl
marius.bxl  •  05 Martie 2017, 10:34

Pai a fost după meci Dica. Baiatul nu este însurat și decât sa stea la bar sa manance branza mai bine trage ceva pe caruci la 4 dimineața. Tu crezi ca toți aduc prezeițe masculine?

bratia2003
bratia2003  •  05 Martie 2017, 10:11

Bravo Dica. Ce vigilent ai fost. Sunt intr-o dilema. Nu stiu cine este pe primul loc, TU sau gastele care au salvat Capitoliu. Inclin sa cred ca TU.

ionutstv
ionutstv  •  05 Martie 2017, 07:45

Hamroun e smecher daca juca atat de bine, desi tragea la rame inainte de meciuri.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close