FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI TIMIŞOARA 1-2

Acţionarii lui Dinamo îi vor înapoia lui Turcu 2 milioane de euro

Vasile Turcu, Turcu, Dinamo
Vasile Turcu, Turcu, Dinamo

Articol de - Publicat vineri, 07 mai 2010 00:00

Şefii au solicitat un calcul intern al sumelor împrumutate de Vasile Turcu la club, acestuia urmînd să-i fie restituiţi 8,4 milioane de lei noi.

Conducerea dinamovistă a spulberat ieri orice speculaţie cu privire la suma pe care Vasile Turcu o are de primit în urma împrumuturilor făcute la club. Şefii au cerut un calcul intern. "S-au luat toate chitanţele cu banii pe care domnul Turcu i-a adus la club, s-a calculat şi a rezultat suma de 8,4 milioane de lei noi, adică fix două milioane de euro!", a povestit o sursă din cadrul clubului.

Banii îi vor fi restituiţi lui Turcu, însă eşalonat. "Se discută ca suma de două milioane de euro să îi fie dată în rate, să primească exact cum scrie pe chitanţe. Adică, de exemplu, dacă a adus 100.000 de euro în ianuarie şi alţi 50.000 de euro în mai, îi va primi exact la fel. Aceleaşi sume şi la acelaşi interval de timp", a spus unul dintre şefi. Turcu doreşte să investească la UTA, o decizie finală urmînd să o ia la jumătatea lunii.

Îi resping memoriul

Vasile Turcu a trimis o adresă zilele trecute către Comisia de Licenţiere a FRF în care solicita ca Dinamo să nu primească licenţă pentru sezonul următor. Surse din cadrul clubului susţin că avocaţii lui Turcu au făcut greşeli majore în memoriu şi acesta va fi respins: "În primul rînd, au cerut ca Dinamo să nu fie înscrisă în campionat pentru datoriile SC Dinamo 1948 SA, care e cu plata la zi către stat, în loc de AFC Dinamo. Apoi, avocaţii lui nu ştiu că un club nu primeşte licenţa doar dacă are restanţe către jucători, cluburi sau către UEFA şi FIFA".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
 •  07 Mai 2010, 18:09

Turcule nu credeam ca esti asa de dinamovist nefericitule.Ai cerut retrogradarea clubului Dinamo netrebnicule?de unde mai poti lua bani apoi?Estio inteligent omule.

 •  07 Mai 2010, 12:19

SCAPATI DE CLANUL BECALI SI TURCU. ADUCETI-L PE REDNIC INAPOI SI FACETI O ECHIPA PROFESIONIST ADEVARATA,MANDRA DE BLAZONUL EI. INCURAJATI TINERII DE LA DINAMO SI ADUCETI SUPORTERII ADEVARATI LA MECI. TRAIASCA DINAMO,DUMNEZEU SA LUMINEZEMINTILE ACTIONARILOR SI SA-I IMPACE PT.TOTDEAUNA FOEZA,FORZA....DINAMO TT

 •  07 Mai 2010, 10:13

NU VA LUATI DUPA ZIARUL ASTA. Mai cititi si de la sursa: ://www.observator.info/sport-2/giovani-catanzariti-eu-sunt-presedinte-la-uta-cu-mine-nu-a-vorbit-turcu Sunt sigur că Turcu nu a vorbit cu nici o autoritate publică din Arad. Care proiect? Nu era normal să vină la mine să-mi arate proiectul, dacă doreşte cu adevărat să investească la UTA? Eu cred că vrea doar să-şi facă imagine pe spatele brandului UTA”, a declarat Giovani Catanzariti.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează