FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

Acuzat în tabloide că și-a bătut logodnica, Marius Niculae a reacționat » Mesajul publicat pe Instagram

FOTO: Instagram Oana Marica
FOTO: Instagram Oana Marica

Articol de GSP - Publicat marti, 13 martie 2018 08:46

Despre Marius Niculae, fostul atacant al lui Dinamo, tabloidul Cancan a publicat duminică seară o informație șocantă: "Săgeată" ar fi lovit-o pe fosta iubită Oana Marica.

Luni seara, Marius Niculae a publicat un mesaj în contul său de InstaStory în care se apără în fața acuzațiilor venite din partea tabloidului.

"Ca urmare a articolelor apărute în ziarul cancan, am primit nenumărate telefoane și mesaje. Deși nu mă interesează acest circ mediatic inițiat, mă văd nevoit să clarific și să vă asigur că articolele scrise despre mine nu sunt adevărate.

Totul face parte din strategia de intimidare premergătoare procesului pe care urmează să îl am cu cancan de 22 martie", a scris Niculae pe Instagram.

Marius Niculae (37 de ani), care tocmai s-a apucat de impresariat, a fost logodit anul trecut cu Oana Marica.

Vezi și: Ruptă în bătaie de "Săgeată"? Un tabloid susține că Marius Niculae și-ar fi băgat în spital fosta iubită: "O calcă-n picioare efectiv"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  13 Martie 2018, 10:14

Măi man, n-ai zis nimic! Nici albă nici neagră...

zizu
zizu  •  13 Martie 2018, 09:44

ce e mai jenant e ca un site de sport,ce se vrea,crede serios...publica ,pe site,ca si stire sportiva,aceasta barfa!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează