FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Acuzaţi că "au jefuit clubul", foştii acţionari ai lui Dinamo îl atacă dur pe Ionuţ Negoiţă: "Îşi bate joc de club! Am putea reveni noi!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 mai 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 14 mai 2014 17:39

Dinamo a cerut azi intrarea în insolvenţă, iar Ionuţ Negoiţă i-a acuzat pe foştii acţionari "că au jefuit clubul". Vasile Turcu, unul dintre cei care au deţinut în trecut acţiuni la club, l-a atacat pe actualul şef al roş-albilor."Domnul Negoiţă a fost acţionar minoritar şi ştia foarte bine ce se întîmplă în club. Cînd iei ceva iei şi activul şi pasivul şi-ţi asumi un risc. Clubul Dinamo era pe plus cînd am plecat eu de acolo, în 2011. Nu puteau în doi ani să facă datorii de milioane de euro, aşa cum spune Negoiţă. Să fim serioşi. S-a văzut că au început să vîndă jucătorii de la Dinamo.


Şi eu şi domnul Badea sîntem oameni de afaceri. Societatea veche avea nişte datorii, dar cea nou-înfiinţată era pe plus. Mi se pare urît să vii în calitate de mare investitor şi acum să-ţi baţi joc de club. Nimeni nu l-a forţat să cumpere acţiunile. A ameninţat că nu mai bagă bani dacă nu devine majoritar... Dar nu ştiai unde te bagi? E foarte urît să se plîngă acum.

Dacă va fi cazul, eu şi domnul Badea ne-am putea implica! Nu putem lăsa clubul acesta de izbelişte!", a spus Turcu la Dolce Sport.

Un alt fost acţionat al lui Dinamo, Vladimir Cohn, l-a critica pe Ionuţ Negoiţă: "Ce cauţi în fotbal dacă nu poţi să plăteşti datoriile? El spune că a cheltuit deja 14 milioane de euro? Hai să fim serioşi!"

Dorin Irimia, purtătorul de cuvînt al grupării, i-a oferit un răspuns ironic şi, totodată, dur lui Vasile Turcu, prin intermediul gsp.ro, aducîndu-i în memorie de o restanţă financiară de 1.575 de euro:

"Dacă tot plînge după Dinamo, susţinînd că este "cîine roşu" veritabil, noi încercînd doar să salvăm clubul pe care l-a condus cu atîta talent, poate are de gînd să plătească după mai bine de un o factură de 7.000 de lei. Bani pentru care a închiriat o lojă la meciul cu Steaua din 10 mai 2013.

Nu de alta, dar a fost rugat în mai multe rînduri de oamenii care au încheiat acel contract să achite banii, aşa cum e normal şi civilizat. Din vorbe, toţi sînt dinamovişti, cînd vine vorba de fapte...".

Citeşte şi: Încă un gigant la pămînt! » Ionuţ Negoiţă a cerut INSOLVENŢA clubului Dinamo: "E momentul zero, trebuie să o luăm de la capăt"!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (127)
spartanul
spartanul  •  15 Mai 2014, 08:50

oameni cu bani isi fac imagine calca tot in picioare si pleaca ,vezi borcea, turcu ,badea. negoita a luat o gheata prea mare pt el rezultatul faliment pacat nu mai au oiiile pe cine injura hu hu

valah7mai1986
valah7mai1986  •  15 Mai 2014, 08:34
Postat de unico_biancorossi pe 15 Mai 2014, 08:29

la fel a procedat si becali cu steaua, in 2005. statul roman a pierdut 33 milioane euro.

Maidaneza este moarta în coteț așteaptă parastasul și tot cu Steaua ești în gura. :))))))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 Mai 2014, 08:29
Postat de lord_of_the_drinks pe 15 Mai 2014, 04:25

"Societatea veche avea nişte datorii, dar cea nou-înfiinţată era pe plus." Deci nene, astia spala bani si insala statul pe fata, si nimeni nu ia nici o masura. Incredibil in ce tara bananiera traim. Adica eu pot sa imprumut miliarde, apoi declar societatea falimentara, creez alta societate de la zero si raman cu banii binemersi. Halal legi de 2 bani avem.

la fel a procedat si becali cu steaua, in 2005. statul roman a pierdut 33 milioane euro.

Vezi toate comentariile (127)
Comentează