FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Acuzaţi de blat, Cleiton şi Paulinho şi-au reziliat contractele cu U Cluj

Articol de GSP - Publicat luni, 10 decembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 10 decembrie 2012 14:26

Portughezul Paulinho şi brazilianul Cleiton nu mai sînt, de astăzi, jucătorii celor de la Universitatea Cluj. Cei doi aveau contracte pînă în această iarnă, cu opţiune de prelungire, însă oficialii clubului au decis că nu mai au nevoie de ei.

În această după-amiază, atît Paulinho cît şi Cleiton şi-au reziliat contractele. Portughezul a rămas surprins atunci cînd i s-au adus acuzele de blat şi spune că decizia de a pleca nu i-a aparţinut lui, ci şefilor. 

"Nu am vrut eu să plec, dar clubul a luat această decizie. Eu doar m-am conformat la cele auzite. Totuşi, am rămas cu un gust amar după acuzele din partea suporterilor. Am alergat degeaba, nici plătit nu am fost, am mai şi trăit pe banii mei", a spus mijlocaşul. 

Şi Cleiton se simte nedreptăţit atunci cînd este acuzat că ar fi aranjat vreun meci. Mai mult, brazilianul spune că nici nu este impresariat de Anamaria Prodan. 

"Să fie clar pentru toată lumea, nu sînt impresariat de Anamaria Prodan, nu am fost niciodată. Dacă există vreun act în acest sens, să le prezinte cineva. Sînt curat, am primit o anumită educaţie. Nu pot face aşa ceva niciodată", a spus Cleiton pentru GSP.ro.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (14)
playmaker
playmaker  •  10 Decembrie 2012, 15:33

Sper sa dea clubul in judecata pentru neplata cei 2

bluered_sky
bluered_sky  •  10 Decembrie 2012, 15:30
Postat de dodo_1919 pe 10 Decembrie 2012, 14:18

Porma tot noi suntem cei care ne suparam pe primarie si pe investitorii locali ca nu dau bani la echipa , pai de ce sa dea ? sa stam capra la mitici ?

in orice tara normala la cap acest lucru trebuie demonstrat! Eu ii dadaeam in judecata...

adrian84
adrian84  •  10 Decembrie 2012, 15:12
Postat de criticul89 pe 10 Decembrie 2012, 15:06

asta cu blatul e deja expirata si nimeni nu mai crede in ea ! haterii o spun doar ca sa se afle in tb si sa mai arunce cu noroi in echipe; semnele de intrebare o sa apara daca unul din cei 2(sau chiar amandoi) o sa ajunga in iarna asta la steaua; apoi putem vb de ceva suspicios; pana atunci: blaturi, prodanca, rosu inainte de steaua....apa de ploaie...

Sau fulgi de zapada...sa pastram tabloul hibernal.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează