FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Acuze de blat în direct: „Presiuni din partea șefului FRF! A fost amenințat că va avea partea de arbitraj execrabil”

Articol de GSP - Publicat luni, 09 noiembrie 2020 13:58 / Actualizat luni, 09 noiembrie 2020 14:19

Adrian Mititelu jr. a fost prezent la GSP LIVE și a dezvăluit că tatălui său i s-ar fi cerut de către Mircea Sandu și Gheorghe Ștefan să trucheze un meci din Liga 1 pentru ca Ceahlăul să se mențină în prima divizie. 

În 2007, tata a avut presiuni mari din partea lui Mircea Sandu (n.r- președinte al FRF atunci) și Gheorghe Ștefan (n.r- fostul finanțator de la Ceahlăul) ca să trucheze un meci cu Ceahlăul, care trebuia să rămână în Liga 1. A câștigat tatăl meu cu 3-2. A fost amenințat că va avea partea de arbitraj execrabil din cauza faptului că nu a acceptat blatul. 

VIDEO Adrian Mititelu jr. face acuzații la adresa lui Mircea Sandu și Gheorghe Ștefan: „Puneau presiune pe tata să trântească meciul!”

Da, și din partea lui Mircea Sandu. Păi «Pinalti» de la Ceahlăul nu a avut o relație de prietenie cu Sandu? Ceahlăul avea nevoie de un punct în ultima etapă pentru a rămâne în Liga 1. Ne-a condus de două ori, dar noi am câștigat. Și Gloria Buzău a pierdut atunci, în ultima etapă, dar a rămas în Liga 1. Dacă vă uitați, în sezonul următor am avut arbitraje execrabile.

Tatălui meu i s-au propus multe blaturi. La mese, cu mine de față... Mai în glumă, mai în serios. Ziceau «Dă-mi mie meciul acum, că ți-l dau eu data viitoare!». Dacă intrai în discuție, se ajungea să se facă!”, a spus Mititelu jr la GSP LIVE.

La ce meci se referă Adrian Mititelu jr.

Fiul lui Adrian Mititelu face referire la o partidă din etapa a 34-a din sezonul 2007-2008. Oltenii s-au impus pe teren propriu, 3-2, după ce moldovenii au avut 1-0. Golul de 3-2 a fost un autogol al lui Ivan Pecha, fundașul Ceahlăului, și a venit în minutul 85. La finalul sezonului, Ceahlăul a terminat pe locul 15, primul sub linie, cu 36 de puncte. Gloria Buzău, care în ultima etapă a pierdut 0-5 cu Steaua, a avut 37 de puncte și s-a salvat de la retrogradare.

Caseta meciului U Craiova - Ceahlăul 3-2

VIDEO EXCLUSIV Acuze de blat în direct: „Presiuni din partea șefului FRF! A fost amenințat că va avea partea de arbitraj execrabil”

Cronica meciului din Gazeta Sporturilor

VIDEO EXCLUSIV Acuze de blat în direct: „Presiuni din partea șefului FRF! A fost amenințat că va avea partea de arbitraj execrabil”

Citește mai multe știri din GSP LIVE: 

EXCLUSIV Poveste spectaculoasă cu Gigi Becali: „Îl auzeam în casă, de la etaj! A fost șocat când a aflat asta despre Mihai Viteazul”

EXCLUSIV La un pas de o nouă trădare istorică! Dinamo a vrut să-l transfere pe fiul lui Adrian Mititelu » Ce antrenor l-a dorit insistent

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
deusdat
deusdat  •  10 Noiembrie 2020, 11:45

Nașul e ca Băse, mereu aproape de poarta pușcăriei dar niciodată înăuntru ;)))

111855873007282
Un Timisorean  •  10 Noiembrie 2020, 06:59

Aschia nu sare departe. Acelasi caracter urit , la fel de plingacios, mincinos si arogamt ca si taicasu. Baietas, nu ajungi departe !

george_br
george_br  •  09 Noiembrie 2020, 23:31
Postat de Sutiman Ilie pe 09 Noiembrie 2020, 23:01

Amuzant ești tu. Când spui ca el avea 10 ani, dar știa ca x și y făceau blat. Mai și s-au găsit după 15 ani sa spună asta.. Eu cred ca familia mititelu are minciuna și înșelătoria în sânge. Da i s-a făcut nedreptate, dar el a alimentat nedreptatea asta. Și sa nu uitam ca l-au băgat în liga a 2-a dar nu a avut bani s-o tina. Este de vină Mircea Sandu sau Dragomir? Nu el este de vină, trebuie sa și ai cu ce când te bagi în asta. Vreau sa spun ca țin cu el pentru ce s-a întâmplat, dar vreau sa nu fiu prostul lor. El a greșit când s-a pierdut adevărată știința. Și nu este Nic csu și nici fcu știința. Sunt doar niște necunoscute pana își vor putea aduce cecampionate sa fie iubite cu adevărat. Pana atunci vorba este sărăcie multă

Da? Si cu ce-a alimentat nedreptatea, cu refuzul de a ceda meciuri si jucatori, dupa cum vroiau alde Sandu& fratii Becali? Iar despre minciuni... a mintit acum, cand a demascat legatura dintre Rotaru si judecatorul ala? Are si Mititelu bubele lui, insa de-aici si pana a-l pecetlui cu eticheta de mincinos notoriu si escroc e cale lunga, batatorita de ignoranti dar mai ales de cei interesati sa-l stigmatizeze.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează