FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - DINAMO 1-3

Acuze extrem de dure ale unui oficial din Liga 1: "A fost furt, japcă, execuție în direct"

Articol de GSP - Publicat marti, 01 decembrie 2015 16:12

Lucian Ionescu, directorul de imagine al clubului FC Voluntari, l-a acuzat pe arbitrul Andrei Chivulete că a favorizat-o pe Dinamo în meciul cîștigat împotriva ilfovenilor, scor 3-1.

Oficialul celor de la Voluntari a postat un mesaj extrem de dur pe pagina sa oficială de Facebook:

"Dragi arbitri, continuați să ucideți fotbalul românesc! Chiar vă iese, credeți-mă. Discursurile voastre șablon și îndemnurile la fair-play de la ședințele tehnice sînt penibile în condițiile în care timp de 90-95 de minute împărțiți legea așa cum vreți, fără să vă poată judeca nimeni.

Noi, cluburile, avem doar datorii față de domniile voastre, judecătorii supremi. Nu au relevanță reluările tv, nu contează ce spune presa, mergeți înainte! Tot inainte!

Se întîmplă să fiți suspendați doua-trei etape, dar o luați de la capăt. Din nou și din nou... La meciul FC Voluntari- Dinamo a fost furt, japca, execuție în direct etc. Pentru că, echipele mici trebuie să dispară. Nu-i așa?

Cu un gust amar pentru această zi, la mulți ani Romania!". 

Citește și: Fază de Dosarele X! Ce a văzut arbitrul Chivulete? Gol anulat pentru Voluntari pentru un motiv inexplicabil

 

Dragi arbitri,' continuati să ucideti fotbalul romanesc! Chiar va iese, credeti-ma.Discursurile voastre sablon si î...

Posted by Ionescu Lucian on 1 Decembrie 2015

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (96)
reddogsv.
reddogsv.  •  01 Decembrie 2015, 19:22
Postat de gerulozaurus pe 01 Decembrie 2015, 19:13

bah fernando de la caransebes, pe noi ne-a infintat o ARMATA REGALA in '47 cand REGELE Mihai inca mai era rege, pe voi v-au adus in '48 securistii lu' Stalin fix din maciuca lui; infectilor blatisti care ati fost, sunteti si veti fi, TORTZIONARILOR SeCURisti, pui de meletzeni opariti ce sunteti:D

Armata aia care a tras in popor la revolutie ?? Armata aia care a luat de la gura omului de rand ca sa aibe puscaria asta de echipa tot ce trebuie ?? Ai dreptate..... va-ti definit corect cand spui infiintati de armata. Ca drept dovada ca si azi tot de aia sunteti legati, exact ca doi nou nascuti siamezi. Echipa Armatei hotesti.

bianconerri
bianconerri  •  01 Decembrie 2015, 20:01
Postat de gerulozaurus pe 01 Decembrie 2015, 19:07

an de an, inca de la infiintare, BLATUL va defineste ca existenta pana la ora actuala, furati cu arbitrii lu' Avram Sampania ca nimeni altii, intre timp eu zic as te uiti in CURtea ta mai bine, ca e plin a de blaturi si sa te pregatesti sufleteste pentru un nou miting cu PSD in ADN!

Pana una-alta, vad ca esti cu ochii in CURtea mea...

reddogsv.
reddogsv.  •  01 Decembrie 2015, 19:30
Postat de gerulozaurus pe 01 Decembrie 2015, 19:24

ARMATA REGALA din 1947, cu 6 luni inainte sa abdice Regele Mihai, nu armata COMUNISTA de dupa. Invata-ti drq istoria, *** blatisti :)

Singura echipa care a fost decorata de armata regala si de insusi regele Carol a fost echipa Rapid Bucuresti in anii 1930-1940 care a si fost pe Giulesti. Atat. Voi ati fost decorati si decretati doar de Armata aia hoatza care a tras in popor la revolutie si asta la care inca sunteti cotizanti.

Vezi toate comentariile (96)
Comentează