FOTBAL  »  Superliga  »  CULISE

EXCLUSIV Sponsorul îi suspectează, după barajul FC Argeș - Dinamo: „El și jucătorii ne-au vândut!”

Articol de - Publicat duminica, 04 iunie 2023 17:25 / Actualizat duminica, 04 iunie 2023 18:03

Viorel Tudose, sponsorul principal de la FC Argeș, îi suspectează pe Daniel Stanciu și câțiva fotbaliști că ar fi trucat partida tur cu Dinamo, una pe care piteștenii au pierdut-o cu 1-6.

FC Argeș a bătut-o sâmbătă pe Dinamo cu 4-2, însă violeții au retrogradat și roș-albii le-au luat locul în prima ligă, pentru că prima manșă o câștigaseră bucureștenii foarte clar, cu 6-1.

Diferența foarte mare din turul disputat pe Arena Națională a fost una total surprinzătoare, din moment ce piteștenii, veniți din eșalonul de elită, erau favoriții. Scorul nu a surprins numai publicul, i-a derutat și pe oamenii din club.

FCSB și-a găsit stadion! Nu se mută la Târgoviște, cum anunțase Gigi Becali
FCSB
FCSB și-a găsit stadion! Nu se mută la Târgoviște, cum anunțase Gigi Becali

Viorel Tudose îl acuză pe Daniel Stanciu

Viorel Tudose, sponsorul principal de la FC Argeș, a văzut din tribună primul joc. Surse din club povestesc că el ar fi reacționat pe parcursul meciului, atunci când dinamoviștii se detașaseră deja pe tabelă: „E clar, ne-au vândut Stanciu și vreo patru jucători!".

Bănuiala era, așadar, că Daniel Stanciu, un angajat al Argeșului, ar fi făcut jocurile pentru adversari, cu ajutorul a patru fotbaliști ai lui!

„Am știut dinainte că o să pierdem"

Tudose e finanțatorul principal de la Pitești și a apărut tot mai des în media de-a lungul acestui sezon. Vineri, cu o zi înaintea returului cu Dinamo, el a fost în direct la DigiSport.

Întrebat despre suspiciuni pe care le-ar avea, legate de prestația formației sale, afaceristul a confirmat că are dubii mari: „Ceva s-a întâmplat la meciul acela. Avem și niște informații, eu am primit câteva telefoane, câteva fotografii. M-au sunat anumiți oameni care mi-au trimis niște poze. 

Bine, sunt informații pe care trebuie să le verificăm, nu le putem folosi deocamdată. Le adusesem la cunoștința colegilor mei din Consiliul Director și le spusesem dinaintea meciului ceea ce avea să se întâmple, că o să pierdem".

Sponsorul îi suspectează, după barajul FC Argeș - Dinamo: „El și jucătorii ne-au vândut!”

Stanciu e la FC Argeș de un an, exact din momentul în care a început regresul clubului. Cu Vlădoiu și cu Prepeliță în conducere, violeții fuseseră în play-off și jucaseră în semifinalele Cupei. 

Prepeliță a fost demis la puțină vreme după începutul acestui sezon, apoi Vlădoiu a demisionat, dezamăgit fiind de sensul în care o apucase conducerea.

Jean îl susținuse pe Andrei pe parcursul campionatului trecut, atunci când primarul Gentea era tentat să-și demită antrenorul, în ciuda rezultatelor foarte bune pe care le înregistra echipa. 

Citește și: 

Bombă la PSG! Antrenorul care a devenit prioritatea Parisului » Și nu e Mourinho!

Garita îi acuză pe fanii lui Dinamo: „Mă numeau gorilă și arbitrul nu a făcut nimic”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (82)
CezarArg
CezarArg  •  06 Iunie 2023, 13:46

Raul echipei a fost facut cu mana 'despotului' primar si mare conducator de club Gentea. El l-a adus pe 'GROPARUL' de echipe Stanciu si l-a indepartat pe Vladoiu, pe motiv de nesupunere. El asa este invatat, sa ii stai in genunchi si sa cersesti mila. Cu Prepelita e una, ca antrenorii se mai si schimba, dar nu in felul in care a facut-o cu el. A tot cautat sa il mazileasca din anul prcedent, dar intrarea in Play Off nu-i dadea motive, asa ca a preferat sa astepte oportunitatea maxima, asa cum fac 'marii oameni politici' de partid. Numai ca socoteala din targ... Problema este legata de cum l-a ocolit in luarea deciziei, apoi mazilit pe Vladoiu. Atunci Stanciu a putut sa isi puna in aplicare planurile, nu a mai avut probleme legate de 'piedica' numita Jean Vladoiu. Si chiar lui Jean i-a pasat de clubul care l-a facut fotbalist. Lui Stanciu i-a pasat doat de comisioane, salarii si invarteli. Blatistul sef@ Inca odata spun, primarul a ingropat Argesul cu mana lui Stanciu...iar acum da bir cu fugitii si nu isi asuma nimic. Asa fac toti despotii cand dau de greu!!!

CezarArg
CezarArg  •  06 Iunie 2023, 13:23
Postat de valy pe 05 Iunie 2023, 12:59

Cand a venit Stanciu a intrat NAIBA in casa si copii lui fotbalistii aia STRAINI si acum se vad rezultatele obtinute si anume LIGA 2. RUSINE !!!!!!!!!!!!! Vladoiu si Prepelita erau si sunt cei mai buni pentru acest club, cand echipa juca in play-off si era foarte apreciata. Pacat ca nu ii aduceti inapoi si sa faceti echipa buna din nou, de promovare imediata si play-off ulterior. I-a sa se gandeasca mai bine Dl Gentea si Dl Tudose si cu diplomatie, rabdare si intelegere sa refaca la club ceea ce a fost foarte bun, odata. Eu zic ca se poate si este realizabil. Succes !!!

Ce spui tu este imposibil. Camarila primarului nu se va face de cacao in fata nimanui, nu va da dreptate niciunui contestatar. Pentru el urmeaza alegeri si vrea sa stea mandru si de neclintit, nu sa recunoasca ca a gresit si ca deciziile lui au dus echipa in B. Groparul de echipe Stanciu a mai facut o victima. Nu este vina lui, este vina cui l-a adus la echipa. Atat! Pana nu scapa Argesul de el, nu o sa promoveze. Nici macar cand o sa fie stadionul gata. Vom avea cel mai smecher stadion din B, sau poate C, depinde cand termina Stanciu 'proiectul' din Trivale!

Dobermannul
Dobermannul  •  05 Iunie 2023, 13:24
Postat de pirusis pe 05 Iunie 2023, 12:02

Mare mizerie in Liga I. Cand o sa se termine cu toate smecheriile astea o sa avem din nou nationala tare. Pana nu moare Becali si verii lui nu mai avem sanse sa ne revenim.

Atata timp cat nu stii de unde ti se trage raul te tot afunzi. Exemplul vulturilor violeti e elocvent. Sper in memoria lui Dobrin ca o sa va reveniti.

Vezi toate comentariile (82)
Comentează