FOTBAL  »  Superliga  »  VASLUI - DINAMO, ORA 21:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Adailton îi avertizează pe "cîini": "Pentru noi nu există altă variantă decît victoria"

Adailton îi promite lui Porumboiu toate cele trei puncte din meciul cu Dinamo
Adailton îi promite lui Porumboiu toate cele trei puncte din meciul cu Dinamo

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 septembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 11 septembrie 2011 09:46

Victoriile pe bandă rulantă ale dinamoviştilor din campionat nu-i sperie pe moldovenii lui Viorel Hizo, care au avut un început mai slab din campionat.

Cu 7 puncte strînse după primele 5 etape ale stagiunii, vasluienii spun că nu au decît o singură variantă: victoria. Martins Adailton, vedeta echipei, îi promite lui Porumboiu că echipa sa nu va ieşi de pe teren cu capul plecat.

"S-au mai făcut cîteva transferuri puternice la Vaslui şi sîntem încrezători în ce priveşte viitorul nostru. Nu ne sperie Dinamo chiar dacă a cîştigat toate cele cinci meciuri disputate pin a acum. Ei au ieşit din Europa şi se axează doar pe competiţia internă. Vasluiul este mai valoroasă decît Dinamo şi ne vom concentra total pentru a luă toate punctele puse în joc. Nu există pentru noi altă variantă", a spus Adailton pentru Libertatea.

Brazilianul de 34 de ani merge chiar mai departe şi spune că titlul e un obiectiv mai mult decît realizabil şi dezvăluie că Adrian Porumboiu nu mai acceptă încă un eşec în lupta pentru titlu, mai ales la investiţiile pe care le-a făcut în ultimul timp.

"Vasluiul se va bate la titlu şi sper să-l cîştigam. S-au investit mulţi bani aici, iar patronul nostru vrea să ia un trofeu în acest sezon. Cu toţii vrem să-i facem o bucurie. Cupa şi campionatul, dar şi o calificare în primăvară european ar fi o adevărată performanţă pentru un club aşa de tînăr", a mai spus Adailton.

Vaslui - Dinamo se joacă în această seară, de la ora 21:30 şi va fi transmis în direct de DigiSport şi liveTEXT de GSP.RO, unde comentăm împreună!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
fr0g_pk
fr0g_pk  •  11 Septembrie 2011, 18:50
Postat de lucabogdan223 pe 11 Septembrie 2011, 15:38

vai de ei moldoveni,,dak te duci in moldova si vezi ce obiceiuri au moldovenii,,,preferi jungla frate.,.,

am un os

infos
infos  •  11 Septembrie 2011, 17:21
Postat de adi_dinamovistul pe 11 Septembrie 2011, 11:10

a investit in jucatori care acum nu mai sunt la echipa:))))...kuciak genchev etc..mai era si atacantu ala care l-a adus pe vremea lui lacatus....HAI DINAMO!!!

...vezi ca te urmareste o umbra de oIo ;-))

infos
infos  •  11 Septembrie 2011, 17:19
Postat de mihai130590 pe 11 Septembrie 2011, 14:22

Hm... diseara se va vede adevarata valoare a noastra... daca ii batem, mari sanse la titlu... daca pierdem.... cam greu atunci .... ANTI PITURCA....

Sper sa dea Dumnezeu daca pierdeti sa nu mai aud urlet de dulau pana la meciul retur! Aleluia!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează