FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Adailton, pe placul echipelor din Liga 1 » Astra şi Tîrgu Mureş se bat pe semnătura lui

Adailton evoluează la Vaslui din vara lui 2010.
Adailton evoluează la Vaslui din vara lui 2010.

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 aprilie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 14 aprilie 2012 10:51

Brazilianul Adailon, 35 de ani, continuă să prezinte interes pentru cluburile din Liga 1 în ciuda vîrstei sale înaintate şi a dorinţei de a se retrage la finalul acestui sezon.

Liber de contract peste două luni, Adailton ar putea semna din vară cu Astra Ploieşti sau cu FCM Tg. Mureş, cluburi care şi-au manifestat deja interesul în privinţa brazilianului.

Atacantul a anunţat după meciul de Cupă cu Rapid că ia în calcul să se retragă la finalul acestui sezon, iar în cazul în care se va decide să mai evolueze un an, FC Vaslui va avea prima opţiune de prelungire a acordului.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
psyk3
psyk3  •  14 Aprilie 2012, 11:27

aloo a trecut 1 Aprilie :)))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează