FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - VOLUNTARI 4-1

Adam Nemec n-are nicio explicație: „Te dezarmează asemenea erori! Așa n-am reuși să ne descurcăm nici în liga a doua”

Adam Nemec, șocat de parcursul reprizei secunde / Sursă foto: Imago Images +28   FOTO
Adam Nemec, șocat de parcursul reprizei secunde / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 29 ianuarie 2024 22:01 / Actualizat luni, 29 ianuarie 2024 22:55

„Vârful” Voluntariului, Adam Nemec, crede că, la ceea ce au arătat în 1-4 cu CFR Cluj, cei de la FC Voluntari nu s-ar descurca nici în liga a doua.

Victorie la debutul lui Mutu pe banca CFR-ului, conturată în repriza secundă, după ce în pauză se intrase cu 1-1 pe tabelă, pe fondul mai multor erori comise de jucătorii ilfoveni.

Ce a declarat Adrian Mutu după debutul la CFR Cluj: „Ne gândim la titlu”
CFR CLUJ - VOLUNTARI 4-1
Ce a declarat Adrian Mutu după debutul la CFR Cluj: „Ne gândim la titlu”

Adam Nemec, sincer: „N-am nicio explicație pentru erorile pe care le facem”

La final, Adam Nemec, autorul golului oaspeților, cu o lovitură de cap, s-a arătat șocat de gafele coechipierilor său. „N-am nicio explicație, de ce facem asemenea greșeli. N-am fost suficient de buni. Acel 1-1 era un rezultat bun, dar au apărut greșelile. Te dezarmează asemenea erori”, a comentat atacantul slovac la Orange Sport.

În special eroarea lui Carnat, de la golul doi al clujenilor, a suscitat numeroase discuții. Fostul jucător al CFR-ului a greșit o aruncare de la margine, în prejma propriului careu. A aruncat mingea în fața porții lui Fernandez, Bîrligea a ciupit-o, iar aceasta a ajuns la Otele, care a trimis în plasă, pentru 2-1.

Basarab Panduru: „Carnat probabil și-a amintit că a fost la CFR. I-a dărâmat pe toți”

„A fost ușor în repriza a doua, în prima nu. Devine ușor, pentru că ce face Voluntari e de necrezut, de neconceput. E ceva de neconceput. Cum ajungi în situația asta... Probabil și-a amintit că a fost la CFR, credea că e la CFR Cluj.

Să o ia Bîrligea să dea gol, poate conduce CFR. Apoi, CFR a făcut scor. Carnat i-a dărâmat pe toți, nu au mai fost buni de nimic”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Adam Nemec: „N-o să batem pe nimeni dacă jucăm tot așa”

Nemec a admis că „cu asemenea evoluții n-am reuși să ne descurcăm nici în liga a doua. Va fi dificil pentru noi dacă jucăm așa. Avem mai puține puncte decât sezonul trecut, pe vremea asta. Trebuie să începem să câștigăm, dar, repet, n-o să batem pe nimeni dacă jucăm tot așa”.

FC Voluntari se află pe locul 14, de baraj, cu 25 de puncte. La două distanță de poziția a 12-a, ultima care asigură prezența în Liga 2 și sezonul viitor.

După golul doi a fost un blackout. Trebuie să analizăm. Avem jucători cu experiență, trebuie să ne adunăm. Eram încrezători după primele 45 de minute, nimeni nu se aștepta la așa ceva. Se fac fel de fel de speculații, s-a scris că am venit în dimineața meciului. Noi, românii, facem mereu speculații. Carnat e trist, e supărat. A avut acea greșeală, l-a apăsat și pe el, de-aia l-am scos
Marin Dună, antrenor secund FC Voluntari

VIDEO. CFR Cluj - FC Voluntari 4-1 » Mutu, victorie en-fanfare la debutul pe banca „feroviarilor”. Bucuria jucătorilor la finalul partidei

Mai puteți citi:

MM Stoica, prima reacție după Craiova - FCSB: „Chiar nu am înțeles nimic”

De ce nu reușește Dinamo să aducă atacantul de care are nevoie: „Țintele noastre au fost prea sus”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează