FOTBAL  »  Superliga  »  RĂDUCANU SE DESTĂINUIE

Adevărata dramă a lui Claudiu Răducanu » "Nu mor de foame, nu mă întreţin părinţii. Alta e marea mea durere"

Articol de - Publicat miercuri, 09 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 09 ianuarie 2013 20:17

Fost golgeter al Stelei şi al Ligii 1, Claudiu Răducanu se apropie de finalul unei cariere presărate în ultimii ani cu echipe obscure, scandaluri personale şi dezamăgiri crunte.

Ajuns acum la 36 de ani, cel poreclit "Blocnotes" pentru "perlele" sale de pe vremuri joacă în Liga a 4-a, la AS Milcov, şi a rămas lefter după divorţ.

Recent, au apărut informaţii conform cărora el ar fi întreţinut de părinţi şi ar locui împreună cu aceştia, într-o cameră fără TV. "E o aberaţie, pe cuvînt de onoare! Cum să mă ţină părinţii în spate, din două pensii? Eu niciodată n-am luat bani de la ei, mă întreţin singur!", a reacţionat Răducanu pentru gsp.ro.

Acesta confirmă însă problemele financiare pe care le are după ce a pierdut la divorţ o mare parte a bunurilor deţinute. "Da, am pierdut casa după divorţ. Nici hainele nu m-au lăsat să mi le iau de acolo! Dar ce se scrie acum, că nu am televizor sau că nu am din ce să traiesc, sînt doar răutăţi. Păi, eu am acasă trei televizoare, să ştiţi! Am şi bani de benzină, să umblu cu maşina cît vreau. Am fost tot timpul un tip modest, liniştit, iar acum sînt călcat în picioare de oameni care vor să-mi facă rău ....", a povestit atacantul pentru gsp.ro.

El spune că alta este drama lui. "Nu pot să-mi văd copilul, asta e o durere mare de tot pentru mine ...". Este vorba despre Armyn, băiatul în vîrstă de 10 ani, care a rămas în custodia fostei soţii a lui Răducanu. "Acum o luna l-am vazut pe Armyn la mall. L-am chemat la mine si a zis ca nu vine. Fosta nevastă şi mama ei l-au învăţat aşa. Dar asta e, eu mi-am facut datoria... O să-şi dea el seama cînd o să crească".

După cîteva sezoane de excepţie la începutul anilor 2000, Claudiu Răducanu s-a transferat de la Steaua la Espanyol Barcelona. Nu a confirmat şi a fost trimis în Germania, la Arminia Bielefeld, dar nici acolo n-a reuşit să se impună, aşa că echipele mediocre au început să se înşire în CV-ul lui. A mai jucat prin China şi Azerbaidjan sau prin ligile de amatori din Italia şi Spania, ajungînd acum în divizia a patra de la noi, la AS Milcov. Desi nivelul este scăzut, Răducanu spune că rămîne la echipă din pasiune: "Stau aici pentru că iubesc fotbalul".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
ecstasyslv
ecstasyslv  •  10 Ianuarie 2013, 13:15

Cu probleme de gramatica sau nu, de bine de rau a avut si perioade bune omul. Tot respectul pt ca mi s-a parut un jucator de valoare. Poate daca nu pleca in afara era inca in vizorul fotbalului mare..dar asta-i viata. Nu e mereu asa cum ne dorim.. :)

sergyo24
sergyo24  •  10 Ianuarie 2013, 06:41

Este un baiat foarte de treaba si modest si cu bun simt, pacat ca a avut incredere in scroafa de fosta nevastasa pe nume Alice, o parvenita de olteanca cu tot neamul ei. Ea nu lucra nimica doar toca banii lui Caludiu. Mare atacant al Stelei a fost acest Claudiu R. Un adevarat golgeter!

andystar
andystar  •  10 Ianuarie 2013, 00:50

Ce sa faci Claudiu asa se intampla cand ai incredere in scursuri de astea !

Vezi toate comentariile (26)
Comentează