FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Adevăratul motiv al declinului lui Băluță? Ce spune o legendă a Craiovei Maxima: "Trebuia lăsat să plece la Steaua!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 aprilie 2018 20:10

Sorin Cârțu, fost jucător important din Craiova Maxima, a vorbit despre situația lui Alexandru Băluță, exclus din lot pentru partida de sâmbătă cu Poli Iași. 

"Băluță era într-o formă modestă, în 2018 n-a mai fost omul care decidea meciuri. După mine, cei din conducere trebuiau să-l dea la Steaua. Era super dacă s-ar fi obținut acea sumă pe el (n.r. 2,5 milioane de euro).

Cu Băluță ar fi trebuit să se poarte discuții decisive între patru ochi. Când și-a schimbat clauza de reziliere, Băluță trebuia să-și schimbe și salariul dacă a fost nemulțumit.

Oricum, a avut un discurs tupeist. A greșit foarte mult când a spus acele lucruri despre Mangia. S-a ajuns la o polemică ce nu face bine echipei. E clar că există ceva care a declnșat asta.

Se simte că sunt tensiuni în cadrul echipei, nu mai e același spririt de unitate ca în 2017. În 2018, greșeala majoră a Craiovei a fost meciul cu Steaua. Acest meci nu trebuia pierdut", a declarat Cârțu, la TV Digi Sport. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
dansy
dansy  •  15 Aprilie 2018, 09:00
Postat de mircea25 pe 13 Aprilie 2018, 21:59

Din pacate imi vine sa vomit cand aud sintagma "csu". Nu pot comenta nimic in aceste conditii. Imi pare rau ...

Dute ba si vomita daca ti-e rau.Ce cauti aici pui de mititel???

193940488061902
Florin Nelu Mojoiu  •  14 Aprilie 2018, 14:21

Nu as fi fost de acord cu un transfer la Steaua pentru ca de prea multe ori Steaua a facut perdormanta cu jucatori de la Craiova si m-am saturat de asta ca oltean, dar daca tot nu mai vroia sa ramana trebia last sa pplece afara. Un jucator aflat cu mintea la transfer are aceeasi eficienta ca si Ivan anul trecut care rata din toate poziitiile pentru ca avea mintea la transfer. Pe de alta parte daca a ramas la Craiova, trebuie sa se comporte profesionist pentyru ca ineficienta ii scade cota nu faptul ca este rezerva. Si mai e ceva: domnii fotbalisti ar trebui sa se gandeasca la un fapt chiar daca am presupune ca Baluta are un salariu sub 10.000 de euro trebuie sa realizeze ca salariul pe care il are oricare ar fi el e cu mult peste media oricator salarii din Craiova. Mai concret nu cred ca sunt nici macar 10 persoane in toata Craiova, in afara de colegii lui evident care sa se apropie de un astfel de salariu asa ca atunci cand vorbesc despre un transfer ratat sa nu vorbeasca atat de nervosi ca si cum ar trai din salariul minim pe econmie sau mai rau pe venitul minnim garantat de 5.000.000 de lei. Si cand vorbesc de un transfer ratat sa nu uite ca majoritatea locuitorilor Craiovei traiesc din astfel de venituri minim garantate sau minime pe economie. Nu e vina nimanui nici a jucatorilor Craiovei nici a populatiei, dar cand jucatorii se plang de un transfer ratat seamana prea mult cu oamenii simpli despre care va spuneam ca traiesc cu mult prea putin si e pacat.

sorinvision
sorinvision  •  14 Aprilie 2018, 12:49
Postat de cetateanul_surmenat pe 14 Aprilie 2018, 09:33

Bai Poireaux nu-ti pasa de olguta dar ea e mamica voastra, ea v-a nascut direct in liga 2 doar pt ca taticul a fost draknea, altfel incepeati ca toata lumea din liga 5. Asa ca ar trebui sa pupati in ... cot pe psd ca a dat ordin sa fiti in l2

Nu nu imi pasa, eu ma uit la fotbal nu la politica. Si tu ai putea sa vorbesti pe GSP despre fotbal si nu sa ne aburesti cu slogane sorosiste de tip #rezist. Daca vrei sa faci asa ceva mergi pe antena3, realtitateatv, romaniatv si lasa-ne sa discutam despre fotbal aici. Capisci my friend???

Vezi toate comentariile (16)
Comentează