FOTBAL  »  Superliga  »  PATRON

Adevărul despre discursul lui Negoiță, legat de retragere: "E pentru a scăpa de furia fanilor"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 23 noiembrie 2017 13:38

Marius Stan, fost președinte la Oțelul Galați, este de părere că Ionuț Negoiță nu va renunța la Dinamo și consideră că discursul patronului dinamovist referitor la plecarea de la echipă este doar pentru a scăpa de furia fanilor.

Mai mult decât atât, fostul conducător de la Galați este încrezător că Dinamo va termina pe un loc de play-off.

"E o situație rezolvabilă! Dinamo poate să joace și cred că va termina în primele șase. Această criză de rezultate nu poate dura la nesfârșit. Povestea lui Negoiță cu retragerea este doar așa o metodă de a scăpa de furia fanilor, faci un pas în spate ca să le închizi gura", a spus Marius Stan la TV Telekom Sport.

Ionuț Negoiță a afirmat în urmă cu câteva săptămâni că se va retrage de la Dinamo și că echipa este de vânzare, în schimbul sumei de două milioane de euro, din cauza rezultatelor slabe din acest sezon.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
utraian
utraian  •  23 Noiembrie 2017, 16:11

De fapt l-a folosit pe Danciulescu sa arunce mamaliga in forma de semi-minciuna in presa... ”Astazi dupa amiaza am vorbit cu dansul. Din ce știu eu, pe dansul nu-l mai intereseaza deloc ceea ce se întampla la Dinamo. Vrea sa vanda pentru a recupera macar 15% din ce a investit pana acum. Din ce mi-a spus, este o suma de vreo doua milioane de euro. Este dispus sa plece în orice moment daca se gasește cineva care sa-i ofere suma respectiva de bani. ”, Ionel Danciulescu la Digi. 10.11.2017

utraian
utraian  •  23 Noiembrie 2017, 16:02
Postat de lapusneanul pe 23 Noiembrie 2017, 15:02

jurnalistule , negoita a spus ca vinde dinamo cu PATRU milioane de euro, plus 800-900.0000 datorii......e greu sa fii jurnalist si sa fii aerian..

Fals! Initial Negoita exact asta a spus, ca vinde Dinamo pe 2 milioane, credea ca odata asezati la masa negocierilor evenctualii investitori nu vor stramba din nas cand le aminteste si despre datorii. De-abia dupa ce l-au tras jurnalistii de limba, a admis ca mai exista inca datoria de 2 mil. fata de Badea + alte datorii de "pana la 1 mil." Deci abureala: iti vand pe 2, dar de fapt sunt 5.

lapusneanul
lapusneanul  •  23 Noiembrie 2017, 15:02

jurnalistule , negoita a spus ca vinde dinamo cu PATRU milioane de euro, plus 800-900.0000 datorii......e greu sa fii jurnalist si sa fii aerian..

Vezi toate comentariile (3)
Comentează