FOTBAL  »  Superliga  »  AMINTIRE

EXCLUSIV VIDEO Adi Mutu, învins fără drept de apel la tenis de picior: „L-am bătut rău, nu așa. I-am zis: «Nu pune pe bani că ți-i iau oricum»”

Adrian Mutu (albastru), la Chelsea
Adrian Mutu (albastru), la Chelsea

Articol de GSP - Publicat luni, 07 decembrie 2020 13:19 / Actualizat luni, 07 decembrie 2020 14:01

Emil Ursu (56 de ani), antrenorul echipei secunde a lui Dinamo, a fost invitat în această dimineață la emisiunea GSP Live, în cadrul căreia a povestit o întâmplare amuzantă care l-a avut în prim-plan pe Adrian Mutu (41), actualul selecționer al echipei naționale de tineret. 

Ursu a amintit momentul în care Cristi Borcea, fostul finanțator al lui Dinamo, s-a lovit singur cu mingea în față, la un meci de tenis de picior. Totodată, a povestit cum l-a bătut pe Adi Mutu la tenis de picior, pe vremea când „Briliantul” evolua la Chelsea!

VIDEO. Cum l-a bătut Emil Ursu pe Adrian Mutu la tenis de picior: „Pe atunci juca la Chelsea”

„Nu vă luați după faptul că Borcea și-a dat cu mingea în față. S-a dat prea tehnic atunci. Dar la dublu juca foarte bine tenis cu piciorul. Când l-a numit pe Florin Marin, am fost la Borcea la o masă mare. Flocea, Augustin, Nețoiu, venise și Adi Mutu care era atunci în formă mare la Chelsea

Am făcut un pariu cu Adi Mutu la simplu. El a zis că pune 1.000 de euro și eu 100. I-am zis: «Nu pune pe bani că ți-i iau oricum». Nu am făcut pariu pe bani. Ne știam de la Pitești, când eu jucam la FC Argeș, el era copil de mingi. Când eram junior, nea Titi Frățilă mă obliga să mă duc și să lovesc la zid câte două ore. Dădeam numai cu șiretul, țineam la perete câte 400-500. De aici, am deprins tehnica asta, iar la tenis cu piciorul eu nu dau cu latul, lovesc numai cu șiretul, razant peste fileu.

I-am zis lui Mutu: «Nu te băga la simplu că nu ai nicio șansă!». Să vă povestească el cum l-am bătut. Rău, nu așa… I-am luat seturile numai la 7, la 8, nu a ajuns la 10 niciodată. Îl bat și acum la fel de tare”, a declarat Ursu la GSP Live.

Emil Ursu și-a început cariera de fotbalist în 1984 și a evoluat pentru Dinamo Victoria București, Victoria București, SC Bacău, FC Argeș, Progresul București, Unirea Alba Iulia și Dunărea Călărași, de unde s-a retras în 1997. Evoluând ca mijlocaș central a jucat 193 de meciuri în Divizia A și a marcat 13 goluri. 

Adrian Mutu a evoluat pentru Chelsea între august 2003 și octombrie 2004, când a primit o suspendare de 7 luni după ce a fost depistat pozitiv în urma unui control anti-doping.

Urmărește aici emisiunea integrală cu Emil Ursu: 

Mai multe știri din GSP Live:

Modul „diabolic” în care Cristi Borcea făcea bani în tinerețe: „La 15 ani, câștiga 700-1000 de lei pe noapte!”

Un fotbalist trecut pe la FCSB și Rapid a recunoscut că a jucat într-o partidă trucată: „Am înțeles în timpul meciului”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
zagna
zagna  •  07 Decembrie 2020, 16:15

Eu i-am batut pe Maradona, Cruiff, Pele...

forzzainter
forzzainter  •  07 Decembrie 2020, 14:24

Stucane ce titlu ai pus bossule... puteai pune ca un cutare afirma ca l-a batut pe Mutu la tenis cu piciorul.. era altceva... asa... ce dovezi ai??? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

forzzainter
forzzainter  •  07 Decembrie 2020, 14:21

Bravo bre, esti mare! =)))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează