FOTBAL  »  Superliga  »  PATRON DE CLUB

Adi Mutu pune la zid un patron din România: "Ar trebui să dispară din fotbal!" » Pe cine consideră cel mai bun străin ajuns în România

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iunie 2016 13:21

Adrian Mutu l-a criticat dur pe Dan Capră, fostul patron al Petrolului și susține că în România nu există un mediu propice pentru a face performanță din cauza organizării proaste a cluburilor.

"La Petrolul a fost extraordinar când am ajuns acolo, m-au primit senzațional, nu am mai avut parte de o asemenea primire în toată cariera mea. Dar apoi mi-am dat seama cum stă treaba, banii intrau târziu, domnul Capră spunea numai bazaconii. Ar trebui să dispară din fotbal, dupa ce a distrus o echipă care se bătea la campionat.

Avem fotbal, dar nu avem condițiile necesare. Patronii fac plan de reorganizare, dar sunt mână în mână cu lichidatorul. Echipele ar trebui să fie parte a Primăriei și să existe un buget. Noi vrem să construim echipa națională, și când te uiți la Chiajna, au adus șapte jucători străini. 90% dintre ei nu au arătat nimic. Cel mai bun străin adus aici a jucat cu mine la Petrolul, este Albin", a afirmat Mutu la Digi Sport.

Adrian Mutu a evoluat pentru Petrolul Ploiești în 2014 şi a marcat 4 goluri în 14 meciuri.

 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (16)
898756456920785
Dor Elf  •  30 Iunie 2016, 23:45

Eu stiu mai multi patroni ce ar trebui sa plece.

fancraiova
fancraiova  •  30 Iunie 2016, 18:44
Postat de fancraiova pe 30 Iunie 2016, 18:43

Multi ziceau de albanezu agaliu ca fiind cel mai nul strain

Cel mai bun strain Agaliu

fancraiova
fancraiova  •  30 Iunie 2016, 18:43
Postat de adi_stelistul pe 30 Iunie 2016, 16:44

Punct? Vorbesti sa nu taci, dar asta e. Daca discutam in felul asta, hai sa-ti spun eu un nume: Lorant Gyula. A jucat la Oradea si la UTA si a fost component al marii echipe a Ungariei, campioana olimpica si vicecampioana mondiala. Poate Demollari e mai tare, nu stiu, ce sa zic. Daca vorbim insa pe performantele individuale reusite de jucatorii straini in perioada evolutiei lor la echipa din Liga 1 atunci Felgueiras a reusit asta.

Multi ziceau de albanezu agaliu ca fiind cel mai nul strain

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close