FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

Adi Petre, din nou pe drumuri!? Fostul atacant al FCSB e pe făraș la echipa lui

Adrian Petre la Hermannstadt
Adrian Petre la Hermannstadt

Articol de - Publicat vineri, 15 septembrie 2023 17:38 / Actualizat vineri, 15 septembrie 2023 18:04

Fostul internațional de tineret Adrian Petre nu reușește să-și găsească locul nici la Sibiu. Clubul i-a întins o mână, dar atacantul în vârstă de 25 de ani n-a profitat și, din informațiile Gazetei, cel mai târziu în iarnă contractul îi va fi reziliat.

Adrian Petre a semnat în iunie cu Hermannstadt, pe un sezon, cu opțiune pe unul suplimentar. Dar, așa cum evoluează situația lui, sunt șanse din ce în ce mai mici să încheie campionatul la Sibiu. Atacantul în vârstă de 25 de ani n-a bifat decât 5 minute în 2023/2024, în 7 etape. Toate venind de pe bancă, în finalurile duelurilor cu Farul (4 minute) și Poli Iași.

După Ianis Hagi, Deportivo Alaves a forțat un transfer din Superligă: „Se va vinde pe bani grei!”
MERCATO
După Ianis Hagi, Deportivo Alaves a forțat un transfer din Superligă: „Se va vinde pe bani grei!”

Adrian Petre e indisponibil de la mijlocul lui august

După amintitele partide, antrenorul Marius Măldărășanu nu l-a mai convocat. Iar din 13 august, de la amicalul cu CFR Cluj (2-3), când a și înscris un gol, Petre trece drept indisponibil din cauza unor probleme la spate

În ultima vreme face doar antrenamente ușoare, în speță alergări, este foarte departe de a mai reprezenta o soluție viabilă în ofensivă și, potrivit unor surse ale Gazetei, clubul ia în calcul ca în ianuarie, cel mai târziu, să-i rezilieze contractul.

Adrian Petre nu mai jucase din 16 decembrie 2022 când l-a luat Hermannstadt

În vară, când Hermannstadt i-a întins o mână, fostul internațional de tineret era fără meci în picioare din 16 decembrie 2022! Dată la care bifase 12 minute pentru Levadiakos la 1-2 cu Aris în Cupa Greciei. Aveau să fie și ultimele. În februarie 2023, după doar 6 apariții în tricoul alb-albaștrilor, clubul elen l-a pus pe liber.

După cum demarase cariera lui Adi Petre, nimeni n-ar fi anticipat un asemenea picaj. În 2017 se transfera de la UTA la Esbjerg fB, iar trei ani mai târziu, Gigi Becali le plătea danezilor 800.000 de euro ca să-l aducă la FCSB. 

Arădeanul a făcut în perioada respectivă o figură reușită și la reprezentativa Under 21 a României, cu care a participat la două turnee finale de campionat european: în 2019, când a ajuns până-n semifinale, și în 2021.

Practic, ultimul sezon decent al lui Petre a fost 2021/2022, la Farul. Bilanțul acelei stagiuni: 34 de apariții și 9 goluri în Liga 1 și în Cupa României.

Citește și alte știri din Superliga: 

Recidivistul Bahassa » Motivul pentru care jucătorul Craiovei a fost exclus din lot înaintea derby-ului cu Dinamo!

A impresionat în startul de sezon și anunță: „Meciul cu Farul va fi o răzbunare! Putem câștiga campionatul, acest sezon e diferit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
John.Wick
John.Wick  •  16 Septembrie 2023, 23:50

2 săptămâni l-a ținut "seriozitatea". După care s-a înfoiat, că de ce e el rezerva "***". Ghinion lui că l-a auzit Dani, și l-a ejectat pe loc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

John.Wick
John.Wick  •  16 Septembrie 2023, 23:39
Postat de VanBasten pe 15 Septembrie 2023, 22:29

Cat mai valoreaza Miculescu?! Doua oi si un sac de cartofi?

Cât tot lotul vostru, cu care picați în B :)))

rumunek
rumunek  •  16 Septembrie 2023, 12:06

De ce fostul atacant al FCSB și nu al UTA? Acolo s-a format și afirmat, tot de acolo a mers la Sibiu. La FCSB a fost doar pasager. Oricum, păcat că s-a pierdut, mai ales la lipsa de atacanți din fotbalul nostru.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează