FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OUT

Adi Petre, luat la rost de propriul antrenor: „Întrebați-l pe el de ce nu poate mai mult! Unii se scot singuri din echipă”

FOTO: Facebook @uta1945arad
FOTO: Facebook @uta1945arad

Articol de GSP - Publicat marti, 27 aprilie 2021 22:41 / Actualizat marti, 27 aprilie 2021 22:55

Laszlo Balint (42 de ani), antrenorul celor de la UTA, l-a criticat pe Adi Petre (23 de ani), la finalul eșecului categoric cu FC Argeș, scor 1-4. 

Laszlo Balint este de obicei un antrenor liniștit, cu un discurs echilibrat. Astăzi, prestația elevilor săi l-a scos din sărite. 

Laszlo Balint, nervos după FC Argeș - UTA

„Foarte mulţi din vestiar trebuie să se trezească. Dacă nu, o să ajungem într-o zonă pe care dorim să o evităm. Şi acum sunt nervos! Sunt greşeli individuale în toate compartimentele. 

Sunt jucători care se scot singuri din primul 11, prin forma lor, din păcate pentru potenţialul lor. E clar, există o oboseală în acest final extrem de aglomerat. Dar nu suntem liniştiţi, le-am spus inclusiv după meciul cu Dinamo. Se pare că este vina mea, nu mi-am făcut bine înţeles mesajul”, a declarat Laszlo Balint, după FC Argeș - UTA. 

Adi Petre, în vizorul lui Balint

Adi Petre nu reușește să revină la forma care l-a consacrat. Plecat pe ușa din dos de la FCSB, nu a reușit să se impună nici la Cosenza, în Serie B. Pentru atacantul în vârstă de 23 de ani a urmat și un Campionat European de tineret slab, iar la UTA încă așteaptă primul gol în campionat. 

Laszlo Balint este vizibil deranjat de prestațiile atacantului său: „Întrebaţi-l pe Adi Petre de ce nu poate mai mult. Am avut discuţii, avem pretenţii, atât eu, cât şi conducerea şi suporterii. A avut două ocazii pe care trebuia să le trateze mult mai responsabil. Fiecare trebuie să-şi facă o analiză rapidă şi corectă”

Citește și alte știri din play-out: 

Fotbalistul din play-out care trebuie să apară la FCSB sezonul viitor: „Obligatoriu!”

UPDATE Jignit de antrenor și exclus din lot, Calcan și-a reziliat contractul cu Poli Iași » O echipă din play-off a intrat rapid pe fir!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  28 Aprilie 2021, 09:54

Legenda spune ca sunt anumite persoane ce sustin ca asta este mare fotbalist. Ha!

polistul68
polistul68  •  28 Aprilie 2021, 09:06
Postat de portardelegenda pe 28 Aprilie 2021, 07:37

Îl urmăresc de foarte mult timp pe Adi Petre pt ca inițial mi a suscitat un pic de interes. Omul e ,,de nici un fel" cu stângul nu știe, cu dreptul nu poate , cu capul nu le are . Nu l as fi luat nici dacă îi plăteau alții salariul căci îmi ocupa degeaba locul în vestiar. Ăsta ,e teapa mai mare chiar și decât Radu Niculescu(cunoscătorii știu despre cine i vorba ). Asa ca d le Balint , tu l ai vrut spăla te pe cap cu el .

Macar Radu Niculescu mai dadea ceva goluri in campionat...si era la alt nivel fotbalul romanesc atunci...

marius.bxl
marius.bxl  •  28 Aprilie 2021, 07:56

Al vezi la olimpiada cat de curand marele radoi si stoichita deja l-au pus in capul listei

Vezi toate comentariile (5)
Comentează