FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

Adi Petre, noul jucător de la FCSB, se implică în lupta cu COVID-19: „E momentul să-i protejăm și noi”

Adrian Petre, FCSB, se implică în campania „Co-help”
Adrian Petre, FCSB, se implică în campania „Co-help”

Articol de - Publicat joi, 19 martie 2020 18:01

Proaspăt transferat la FCSB, Adrian Petre (22 de ani) nu stă cu mâinile în sân în perioada în care nu se poate antrena alături de colegi. 

Atacantul adus de la Esbjerg e recunoscut pentru implicarea în tot felul de acțiuni umanitare și pentru spritul civic de care dă dovadă.

Văzând că sistemul medical din România are multe lipsuri în lupta contra Coronavirusul, Petre a ales să se implice într-o campanie de strângere de fonduri. „Co-help"este campania pe care o promovează și pe pagina sa de Facebook. Face apel către ONG-uri de a se alătura acțiunii sale pentru a strânge suficienți bani.

Metrorex reduce numărul de trenuri pe toate magistralele pentru limitarea răspândirii Coronavirusului

Mesajul postat pe Facebook

Atacantul de la FCSB a postat un mesaj pe contul său de Facebook, în care a cerut ajutorul ONG-urilor și cetățenilor:

„Vestul țării e greu încercat în această perioadă datorită zecilor de mii de români întorși în țară din zonele roșii ale Europei. La datorie, în prima linie, sunt polițiștii de frontieră, medici, jandarmi, pompieri și cei de la DSP. Sunt expuși complet prin prisma contactului direct și la fel de expuse sunt și familiile lor odată cu întoarcerea acestora acasă. Pentru ei, cei care nu doar acum salvează vieți, e momentul să îi protejăm și noi! 

Cum? Au nevoie de echipamente de protecție, produse de dezinfectare, lămpi UV pentru sterilizarea instrumentelor și echipamentelor de protecție. Facem un apel tuturor ONG-urilor, companiilor și cetățenilor care doresc să intre în Rețeaua Solidarității CO-HELP că ne pot ajuta cu donații la sediul Asociatiei Cetatea Voluntarilor Arad sau în contul RO74BTRLRONCRT0244642801".

REGULI CORONAVIRUS

CÂND SE REIA LIGA 1

Citește și alte știri despre coronavirus:

Țiriac pierde o sumă importantă după deciziile luate de ATP și WTA

Gigi Becali se implică din nou în lupta cu pandemia de coronavirus: „Au costat vreo 50.000 de euro”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează